Teknoloji

The Interview’in yıldızları Sony Pictures sızıntısıyla SNL’de dalga geçti

james-franco-seth-rogen-081214

Sony Pictures’ın uğradığı sanal saldırı şirketin canını bir hayli sıksa da, mizah dünyası bu sızıntıdan geniş kapsamlı bir eğlence malzemesi çıkarmışa benziyor. Saldırının ardından Sony çalışanlarına ve şirketin daha önce iş yaptığı kişilere ait olduğu iddia edilen özel belgeler internete sızdırılmış ve pek çok Hollywood yıldızının kişisel bilgileri açığa çıkmıştı.

Gerçekleştirilen sanal saldırının ardında Kuzey Kore’nin olduğu iddia edilirken, ülkenin Sony Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği “The Interview” isimli filme duyduğu öfke nedeniyle bu tarz bir eylemde bulunduğu iddia edilmişti. The Interview’in başrol oyuncuları James Franco ve Seth Rogen ise ABD’nin ünlü televizyon programı Saturday Night Live’da (SNL) Sony Pictures sızıntısıyla dalga geçerek durumdan mizah çıkarmayı başardılar.

SNL’in monolog bölümünde yayınlanan fotoğraflar, sanki Sony Pictures sızıntısıyla ortaya çıkmışlar gibi lanse edilirken, yayınlanan fotoğraflar müstehcenlikleri itibarıyla akıllara geçtiğimiz eylül ayında yaşanan iCloud sızıntısını da getirdi. Franco ve Rogen’in “boş zamanlarımızda bunları yapıyoruz” diyerek yayınladıkları fotoğraflar, ikilinin gündemle dalga geçme konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER