EğlenceManşetler

The Batman’in yeni fragmanında Riddler’ın FaceTime ilgisi görülüyor – Video

the batman fragman
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Batman‘in yayınlanan yeni fragmanı, Catwoman’ın başıboş kedilere olan hevesi ve Riddler’ın FaceTime’a olan ilgisine dair ipuçları veriyor. Batman‘in daha da cesur bir uyarlaması olarak nitelendirilen filmin, Batman rolünde Robert Pattinson, Catwoman rolünde Zoë Kravitz ve Riddler rolünde Paul Dano yer alıyor.

“The Bat and the Cat”, yani “Yarasa ve Kedi” başlıklı iki buçuk dakikalık fragman, Bruce Wayne ile, her zaman anlaşamıyor gibi göründüğü Selina Kyle arasındaki ilişkiyi vurguluyor. Bir sahnede Batman, Catwoman’ın evinde sahip olduğu kedilerin sayısı hakkında yorum yapıyor ve bir sonraki sahnede ikili, düşük ışıklı bir ofiste fikir tartışması yapıyor. İkili, fragmanın sonunda bir araya geliyor ve ikisi de aynı kötü adamlara karşı savaşıyor.

Batman evrenindeki en kurnaz kötü adam Riddler’ın bir FaceTime meraklısı olduğunu ve düşmanlarının gözünü korkutmak için bu yolu seçtiğini belirtmeden geçmeyelim. Batman, bilinmeyen bir kişiden gelen aramayı kabul ettikten sonra, telefonun ekranında, muhtemelen Riddler’ın hızla çerçeveye girdiği bir figürle birlikte, kireçli bir soru işareti simgesi beliriyor. Ayrı bir sahne ise, Riddler’ın tek bir göz küresi ile telefonunun kamerasına baktığını gösteriyor.

Aksiyon dolu fragman bize The Batman‘de gelecek her şeye bir göz atmamızı sağlıyor. Batmobil ile aksiyon dolu araba kovalamacaları, Batman ve Catwoman arasında olası bir romantizm ve Riddler’ın tuhaf FaceTime aramaları da bunların arasında yer alıyor.

The Batman‘in başlangıçta bu yıl vizyona girmesi planlanıyordu, ancak pandeminin neden olduğu gecikmeler vizyon tarihini 4 Mart 2022’ye kadar erteledi.

İLGİLİ HABERLER