ManşetlerUlaşım

Tesla Türkiye’deki ilk mağazasını Zorlu Center’da açacak

tesla model 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tesla turkiyeTesla Türkiye operasyonunu şekillendirme konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Elektrikli otomobil üreticisinin Türkiye pazarına 2018’in sonları itibarıyla resmen gireceği, bizzat şirketin CEO’su Elon Musk tarafından açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından şirket Türkiye’deki faaliyetleri için ilk iş ilanını yayınlamıştı.

Hazırlıklarına devam eden şirket, Türkiye’deki yeni pozisyonlar için de iş ilanları yayınladı. Bu ilanlar sayesinde şirketin Türkiye’deki ilk mağazasının ve servis noktasının yeri de ortaya çıktı.

Otopark.com sitesinde Batuhan Karalar imzasıyla yayınlanan habere göre, Tesla’nın Türkiye’deki ilk mağazası İstanbul’da bulunan Zorlu Center’da açılacak. Şirketin internet sitesinde hâli hazırda bu mağaza için müdür, satış danışmanı ve ürün uzmanı pozisyonlarında iş ilanları bulunuyor.

Satış sonrası servis konusunda ise Tesla’nın güçlerini Bakırköy’de bulunan Otomol Otomotiv ile birleştirdiği görülüyor. Tesla’nın Türkiye mağazasını açmasıyla birlikte servis noktasının da hizmete girmesi planlanıyor. Söz konusu servis noktası için ilk iş ilanını daha önce veren Tesla; burada görev yapacak servis danışmanı, servis asistanı ve servis teknisyenleri için de iş ilanı yayınladı.

Tesla Türkiye operasyonu çerçevesinde ülke genelinde Supercharger adını taşıyan elektrikli otomobil şarj istasyonları da açmayı planlıyor. Söz konusu istasyonların 10 farklı noktada açılacağı da daha önce Musk tarafından duyurulmuştu.

İLGİLİ HABERLER