Teknoloji

Tesla artan koltuk derilerinden iPhone kılıfı üretiyor

Tesla iPhone Kılıfı

Tesla Model S’in ABD pazarında yoğun ilgi görmesi, şirketin üretim kapasitesini 50 bin otomobile çıkarmasına neden olmuştu. Bu artırım daha fazla materyal kullanılmasına ve buna paralel olarak daha fazla artık parçanın ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu artıkları fırsata dönüştürmeye karar veren Tesla, artan otomobil derilerinden iPhone kılıfı üretiyor.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile uyumlu olan söz konusu kılıflar, şirketin çevrim içi mağazasında 45 dolar karşılığında satılıyor. ABD’de deri kılıfların ortalama 50 dolardan satıldığı göz önüne alınınca bu rakam oldukça mantıklı gözüküyor. 50 doları gözden çıkaranlar aynı zamanda kredi ve banka kartlarının yerleştirilebileceği bir cüzdan işlevi gören modele sahip olabiliyor.

Kılıfların arkasında elektriki otomobil üreticisinin ismi ve logosu bulunuyor. Tamamen siyah tercihine rağmen, söz konusu isim ve logonun görüntüsünün pek pürüzsüz olmadığını belirtmek gerekiyor.

Tesla iPhone kılıfı ilk değil

Tesla iPhone kılıfı, elektrikli otomobil üreticisinin ismini ve logosunu taşıyan ilk farklı ürün değil. Tesla daha öncesinde de golf havlusu, deri sürüş eldiveni ve kadın çantası gibi ürünlere markasını yerleştirmişti.

İLGİLİ HABERLER