EğlenceTeknoloji

Telltale’in The Walking Dead serisinin son bölümü gelecek hafta yayınlanacak

telltale the walking dead
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Telltale The Walking Dead oyun serisinin final sezonunun son bölümü gelecek hafta yayınlanacak. Telltale’in eylül ayında büyük ölçüde tasfiye edilmesinin, hatta neredeyse kapanmasının, ardından serinin akıbeti belirsiz hâle gelse de, The Walking Dead’in yaratıcılarından Robert Kirkman’ın kurduğu Skybound Games projeyi tamamlama görevini üstlenmişti.

Skybound Games, The Walking Dead macerasının finalini hazırlarken daha önceki sezon ve bölümlerinde çalışan ekibin tecrübesinden yararlanmayı da ihmal etmedi. Şirketten yapılan açıklamada, orijinal kadronun yetenekli ve tutkulu üyelerinin büyük kısmının projede rol aldığı belirtilmişti.

Oyuncular, Clementine’in bir grup kayıp çocuğu zombilerle dolu bir ortamdan kurtarma çabasının anlatıldığı hikayeyi önümüzdeki haftadan itibaren tamamlayabilecek. The Walking Dead’in oyununu yıllardır büyük bir sabır ve sadakatle takip edenler, son virajda yaşanan sarsıntılara rağmen, etkileyici bir son bekliyor. Yayınlanan kısa tanıtım videosu, bu beklentinin ne kadar karşılanabileceği konusunda ipucu vermiyor.

Telltale The Walking Dead serisinin son bölümü 26 Mart itibarıyla Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve PC için yayınlanacak. PC’de oyuna Epic’in oyun mağazası üzerinden de erişilebilecek.

İLGİLİ HABERLER