Eğlence

Telltale Games Batman, Walking Dead ve The Wolf Among Us’ın yeni sezonlarını duyurdu

batman telltale gamesTelltale Games, popüler mobil oyunları Batman, Walking Dead ve The Wolf Among Us’ın yeni sezonlarını oyuncularla buluşturacağını açıkladı. Bu doğrultuda ilk olarak Batman’in ikinci sezonu oyuncuların karşısına çıkacak. 5 bölümden oluşması planlanan ikinci sezonun ilk oyunu 8 Ağustosta yayınlanacak. Oyunda ilk sezon geçtiğimiz yılın aralık ayında tamamlanmıştı. Telltale, Batman/Bruce Wayne dinamiğine getirdiği yeni yaklaşımla dikkat çekmişti. Şirketten yapılan açıklamada, oyuncuların ilk sezonda verdikleri kararları ikinci sezona da taşıyabilecekleri belirtildi.

Birinci sezonun son oyununda Batman ve Bruce Wayne güvenilmez yeni yollara sürüklenmişti. Bulmacacı Gotham’ı yeniden dehşete boğmak için geri dönmüş, ancak korkunç bulmacalar sadece daha kötü olayların işaret fişeği olmuştu. Acımasız bir federal ajanın şehre gelişi ve Joker’in geri dönüşü, Batman’i güvenilmez işbirliklerine mecbur kılmıştı. Bu süreçte Bruce Wayne ise tehlikeli hilelere karşı mücadele etmek zorunda kalmıştı. Batman’in yeni müttefiklerinden hangilerine güveneceği ve Bruce’un ne kadar karanlığa dalmak zorunda kalacağı gibi soruların cevabı yeni sezonda yanıtlanacak.

Telltale, Walking Dead’in dördüncü ve son sezonu üzerinde de çalışmaya devam ediyor. Yeni sezonun önümüzdeki yıldan itibaren oyuncuların karşısına çıkması planlanıyor. Üçüncü sezonda farklı bir yönde ilerleyen oyun, yeni bir ana karaktere kavuşmuştu. Telltale’den yapılan açıklamada oyuncuların yeni sezonda yine Clementine’i kontrol edeceği belirtildi.

Telltale Games The Wolf Among Us için ilk sezondan farklı bir çizgi planlıyor

The Wolf Among Us’ın merakla beklenen ikinci sezonu da önümüzdeki yıl oyuncuların karşısına çıkacak. Çizgi roman Fables’ın uyarlaması olan oyunun ilk sezonu 2014’te yayınlanmıştı. Karanlık bir dünyada geçen bir dedektiflik hikayesini anlatan oyunun yeni sezonunda kahramanlar değişmeyecek, ancak farklı bir hikaye anlatılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER