Teknoloji

Televizyonunuz ile cepten ?Alo? deyin

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Eğlencenin sınırları Lexia ile kalkıyor. Televizyonunuz cebinize giriyor, televizyondan ?Alo? devri başlıyor. Televizyonunuzla mesajlaşıp, radyo dinleyebilir; MP3 çalarınızda müzik çalıp, konuşmalarınızı kaydedebilirsiniz.

Türkiye?ye Vegatel güvencesiyle giren Lexia ailesinin en yeni üyesi LXT – 401, çift SIM kart, dokunmatik ekran ve televizyon özellikleriyle kullanıcılarının hayatında yeni bir sayfa açıyor. Aynı anda iki hattın kullanımına olanak sağlayan çift sim kartlı Lexia LXT ? 401, televizyon, MP3 çalar, MP4 oynatıcı ve FM radyosu ile eğlenceyi cebinize taşıyor.

Şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken Lexia LXT-401?i güvenle kullanabilirsiniz. Amerikan ?Bay Area Compliance Laboratories Corp.? laboratuarlarında tüm testlerden başarı ile geçen Lexia LXT ? 401?in Telekomünikasyon Kurumu?nun üst sınırı 2 W/kg olarak açıkladığı SAR testi sonucu, yalnızca 0.410 W/kg değerinde çıktı.

Bir multimedya merkezi olan Lexia LXT-401, yüksek çözünürlükteki TFT ekranıyla, maksimum bir seyir keyfi yaşatıyor. Televizyon standı da bulunan LXT ? 401, TV özelliğini seçime göre otomatik ya da dijital bir çerçeve olarak açıyor. Bu sayede Lexia LXT-401, bulunduğunuz her yeri bir eğlence ortamına çeviriyor. Dokunmatik ekran özelliğiyle yeni bir deneyim sunan LXT ? 401 fonksiyonel telefon tercih edenlerin yeni gözdesi olacak.

LEXIA LXT 401’nin Özellikleri:
? 2,4? QVGA TFT dokunmatik ekran
? 200 saatlik bekleme ve 300 dakikalık konuşma süresi
? 200 kayıt kapasiteli telefon rehberi
? 100 aramalık kayıt hafızası
? SMS/EMS/MMS alma ve gönderme özellikleri
? MP3 çalar
? MP4 oynatıcı
? 1 GB SD kart
? Handsfree özelliği
? Bluetooth ve USB bağlantı seçenekleri
? WAP 2.0
? GPRS
? Çoklu dil seçenekleri
? Takvim, kamera, alarm, hesap makinesi, oyun, video kayıt
? FM Radyo

Basın bülteninden derlenmiştir.

İLGİLİ HABERLER