Teknoloji

Telegram ücretli abonelik seçeneğini duyurmaya hazırlanıyor

telegram ücretli abonelik

Telegram ücretli abonelik planını yakında duyurmaya hazırlanıyor. Uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi’nin verdiği bilgiye göre, şirket bu değişimin ipucunu indirme ve yükleme sırasında görülen karşılama ekranında verecek.

Hâlihazırda söz konusu ekranda “Telegram sonsuza kadar ücretsizdir. Reklamsızdır. Abonelik ücreti yoktur” şeklinde bir ifade yer alıyor. İleride bunun yerini “Telgram sohbetler ve medya için ücretsiz sınırsız bulut depolama alanı sunar” ifadesi alacak. Bu da abonelik planının hazırlanmakta olduğu ve yakında duyurulacağı anlamına geliyor.

Paluzzi, Telegram’ın ücretli planlarını tercih eden kullanıcılarına farklı bazı özellikler sunacağını da belirtti. Bu özellikler arasında sohbet listelerinde kullanıcı adının yanına eklenen yıldız rozeti, özel çıkartmalar ve reaksiyonlar bulunuyor.

Telegram ücretli abonelik paketinin fiyatı konusunda ise şu an için bir bilgi mevcut değil. Ancak beklenen duyurunun yakında yapılması ve sunulacak ayrıcalıklar konusunda detayların paylaşılması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER