Teknoloji

Telegram güncelleme ile çoklu hesap desteği ve yeni temalara kavuşuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

telegram guncellemeTelegram güncelleme sıklığı yüksek bir uygulama değil. Servise yeni özellikler sıklıkla eklenmiyor. Dolayısıyla Telegram için yayınlanan güncellemelerin neler barındırdığına biraz daha dikkatle bakılıyor. Yılın son gününde yayınlanan güncelleme, popüler haberleşme servisinin kullanıcılarına işlevsel yenilikler sunuyor.

Güncelleme paketinde ilk olarak çoklu hesap desteği göze çarpıyor. Hızlı yanıt desteği de paketin sundukları arasında dikkat çekmeyi başarıyor.

iOS kullanıcılarına yeni bir Görünüm menüsü sunan Telegram, kullanıcılarının dört farklı tema arasında seçim yapmasına izin veriyor. Bu temalardan bazıları, kullanıcılar tarafından ekstra olarak kişiselleştirilebiliyor.

Paketin Android kullanıcılarına en büyük hediyesi ise çoklu hesap desteği oluyor. Telegram Android uygulamasının 4.7 versiyonuyla kullanıcılar uygulamaya farklı telefon numaralarına bağlı üç farklı Telegram hesabı ekleyebiliyor. Uygulamanın menüsü üzerinden bu hesaplar arasında geçiş yapılabiliyor.

Kullanıcılar sadece birine giriş yapmış olsalar da, üç hesaba gelen mesajlar için de bildirim alabiliyor. Bildirim gönderme ayarlarındaki değişiklik ise uygulama içindeki ayarlar menüsü üzerinden yapılabiliyor.

Telegram güncelleme ile hızlı yanıt desteğini tüm kullanıcılarına sunuyor

Telegram güncelleme paketiyle kullanıcılarına hızlı yanıt desteğini de sunuyor. Bu destekten yararlanmak için sohbet ekranında gelen mesajı sola doğru sürüklemek yeterli oluyor. Bu destek hem iOS hem de Android’de Telegram kullanıcılarıyla buluşuyor.

İLGİLİ HABERLER