Teknoloji

Telegram’ın aylık aktif kullanıcı sayısı 200 milyona ulaştı

telegram aylik aktif kullaniciTelegram son zamanlarda diğer popüler mesajlaşma platformlarından kullanıcı kazanmaya devam ediyor. Rus şirketi tarafından açıklanan son rakamlar da bu kazanımın geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Telegram aylık aktif kullanıcı sayısının 200 milyona ulaştığını duyurdu.

Telegram’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Biz Telegram’da her şeyden önce insanlara inanıyoruz. İnsanların güvenilmeyi hak eden zeki ve iyi varlıklar olduğuna inanıyoruz. Bu doğrultuda onların özgürce düşüncelerini paylaşmalarına, iletişim kurmalarına ve iletişim araçları yaratmaları gerektiğine inanıyoruz. Bu felsefe bizim yaptığımız her şeyi tanımlıyor.”

Telegram aylık aktif kullanıcı sayısını 200 milyona çıktığını duyururken, iOS ve Android uygulamalarını da güncelledi. Yapılan güncellemeyle kullanıcıların uygulama içindeki çıkartmaları keşfetmesi kolaylaşıyor.

Telegram için yayınlanan son güncellemeyle kullanıcılar uygulama içinden yeni çıkartma setleri için arama yapabilecek. Bunun için çıkartma panelinde yer alan arama çubuğuna ilgili arama terimini yazmak yeterli olacak. Güncellemeyle kullanıcılar birden fazla resim gönderimi ve alımı gerçekleştirebilecek. Daha önce Android uygulamasında sunulan otomatik gece modu ise güncellemeyle birlikte iOS uygulamasına da ekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER