ManşetlerSatın Alma Rehberi

Teknoloji şirketlerinden 14 Şubat Sevgililer Günü fırsatları ve indirimleri

14 şubat sevgililer günü

14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Yarın, sevgililer için özel bir gün ve teknoloji şirketleri de düzenledikleri kampanyalar veya sundukları fırsatlar ve indirimlerle bu özel günü kutluyor. Eğer henüz sevgilinize nasıl bir hediye vereceğinizi bulamadıysanız, aşağıdaki fırsatlara ve indirimlere bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknosa

14 şubat sevgililer günü teknosa

Teknosa’dan sevdiklerine akıllı telefon alanlara ekstra hediyeler sunuluyor. 7-15 Şubat arası Oppo, Samsung ya da Huawei için belirli modellerde telefon satın alanlar aksesuardan küçük ev aletlerine farklı hediye kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca, tüm tablet modellerinin ikincisi için yüzde 35 indirim de bulunuyor. Samsung Watch kampanyası ile sevgilisiyle birlikte yenilikçi bir teknolojiye geçiş yapmak isteyenler, 9 Şubat’tan itibaren ikinci ürüne yüzde 50 indirim ile sahip olabiliyor. Tıraş makinesi, saç sakal kesme kiti ve lazer epilasyon gibi tüm kişisel bakım ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimler mevcut. Preo hoparlörlerde de yüzde 50’ye varan indirim var.

MediaMarkt

“Aşkına Hediye Bak” sloganı ile yüzlerce üründe indirim yapan MediaMarkt, farklı hediye fırsatları ve bol taksitli ödeme seçenekleri sunuyor. 128 GB depolama alanına sahip Apple iPhone 7’yi büyük bir indirimle 3799 TL’den satışa sunuyor. Oppo cep telefonu alan teknoloji severlere 349 TL değerindeki Arzum Kahve makinesini hediye ediyor. Samsung Galaxy A9 akıllı cep telefonu 3199 TL’den satışa sunuluyor. Aynı zamanda Samsung Galaxy A9 128 GB alan tüketicilere özel 419 TL değerindeki genişletilmiş garanti paketini 99 TL’den sunuluyor. Üstelik teknoloji severler kampanyadan cep telefonlarında 10 aya varan masrafsız ve faizsiz taksit avantajıyla yararlanıyor.

MediaMarkt’ta 8 -14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya özel; sportif aşıklar için Samsung akıllı saatlerde 2. Samsung saatte yüzde 50 indirim uygulanıyor. Bakımına önem veren aşıklar için Braun Erkek Bakım Kiti ve Oral B Elektrikli Diş Fırçası seti 299 TL’den satışa sunuluyorken Philips Lazer Epilasyon aleti alana 150 TL’lik MediaMarkt indirim çeki hediye ediliyor. Ayrıca tüm kişisel bakım ürünlerinde de 12 taksit imkanı uygulanıyor. Bilgisayarlarda ise yüzde 30’a varan özel indirimler ve 6 aya varan taksit seçenekleri uygulanıyor.

Amazon.com.tr

Sevgililer Günü’nü birbirinden renkli hediye seçenekleriyle karşılayan Amazon.com.tr, bu özel günde ne alsam derdine son veriyor. Amazon.com.tr’de teknolojiden modaya, spor outdoor ürünlerden telefona kadar yüz binlerce ürün Sevgililer Günü hediye rehberinin altında müşterilerine sunuluyor. Hediye Rehberi?ne Amazon alışveriş uygulaması, Amazon.com.tr web sitesi ya da mobil tarayıcılar üzerinden ulaşılabiliyor.

Online alışverişi keyifli ve interaktif hale getirecek yeni özelliği “İstek Listesi”ni geçtiğimiz aylarda devreye alan Amazon.com.tr, liste özelliğine eklediği fonksiyonu “Sürprizlerimi Bozma”seçeneği ile liste sahibinin oluşturduğu seçenekler arasından satın alınan hediyeleri birkaç hafta boyunca gizli tutuyor. Liste sahibinde “satın alınmamış” olarak gözüken ürünler, sürprizimi bozma seçeneğiyle Sevgililer Günü büyüsünü son ana kadar saklıyor.

GittiGidiyor

GittiGidiyor da, Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya da başlattı. Bu özel gün kapsamında teknolojiden giyime, ev tekstilinden aksesuara kadar yüzlerce seçili ürün, yüzde 80’e varan indirim fırsatıyla GittiGidiyor’da kullanıcılarla buluşuyor.

Samsung

15 Şubat tarihine kadar kampanyaya dahil satış noktalarından Galaxy A7 veya Galaxy A9 akıllı telefon satın alıp, shop.samsung.com/tr’ye üye olarak kampanya koşullarını yerine getirenler 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir hızlı şarj cihazına ücretsiz olarak sahip olma fırsatı yakalıyor. Samsung Galaxy A9 ve Galaxy A7’nin 5 – 17 Şubat arasında tavsiye edilen satış fiyatları sırası ile 3599 TL ve 2549 TL.

General Mobile

General Mobile GM 9 Pro

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala General Mobile, GM 9 Pro, GM 8 ve GM 8 Go modellerinde 500 TL’ye varan indirim fırsatı sunmaya başladı. Sevdiklerini mutlu etmek isteyenler GM 9 Pro’ya 2199 yerine 1699 TL’ye sahip olabilecekler. Sevdiklerini GM 8 Android One ile mutlu etmek isteyenler ise akıllı telefona 1299 TL yerine 999 TL’ye ulaşabilecekler. GM 8 Go?yu sevdiğine armağan etmek isteyen kullanıcılar telefona 899 TL yerine 799 TL’ye sahip olabilecekler.

reeder ve Turkcell

reeder, Türkiye?de resmi olarak kışlaya giren ilk telefonu F1 Touche için Turkcell ile yeni bir kampanya başlattı. reeder ve Turkcell işbirliği ile geliştirilen Sevgililer Günü?ne özel kampanyada, tuşlu telefondan vazgeçmek istemeyenlere özel olarak geliştirilen F1 Touche’yi Turkcell.com.tr üzerinden satın alanlara sırt çantası hediye ediliyor.

Lenovo

Beşiktaş JK ve Lenovo iş birliği ile hayata geçirilen ve dünyada bir spor kompleksi içinde yer alan ilk gerçek kapsamlı oyun alanı olan Lenovo Game On’da, Sevgililer Günü’nde sevgilinizle birlikte 30 TL giriş bedeliyle üstün performanslı Legion marka oyun bilgisayarlarında en popüler oyunları oynayabilir, artırılmış gerçeklikle tanışarak paha biçilemez bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER