Teknoloji

Teknoblog’tan: Yeni yılınız kutlu olsun

Hayat çok hızlı akıp gidiyor. Üstelik gelişen teknoloji ile birlikte zaman algımız da değişiyor, artık geçen zamanın farkına varmak, hızına ayak uydurmak oldukça zor… 2008’e girdiğimiz ilk dakikalar daha dün gibi gelirken, bu yılı kapatıp 2009’u karşılamaya hazırlanıyoruz.

2008 Teknoblog’un geliştiği bir yıl oldu. Daha profesyonel bir tasarıma geçtik, TeknoHD ve Teknouydu bloglarını açtık, haber yayınlama yöntemimizde iyileştirmeler yaptık. Bütün bunların karşılığını kısa bir süre içerisinde almaya başladık. 2009’da da sizlere en son teknolojik gelişmeleri, yeni çıkan ürünleri, gazetelerden birkaç gün önce ulaştırmaya devam edeceğiz.

Fakat genel olarak bakacak olursak 2008’de işler birçoğumuz için iyi gitmedi. Özellikle yılın ikinci yarısında patlayan ekonomik kriz birçok kişiyi derinden yaraladı. Keza teknoloji şirketleri bu krizden nasibini fazlasıyla aldı. 2009 için yapılan tahminler yılın ilk yarısı için pek parlak değil. Ancak sonlara doğru biraz canlanma görebilirmişizi. Umarız bu çalkantılı denizde geminizi batırmadan durgun limanlara ulaşırsınız. Yeni yıl sizin için sağlıklı, mutlu, huzurlu geçen bir yıl olsun. Ve teknolojik cihazlara yatırım yapacak kadar paranızdan daha da fazlası cebinizde hep bulunsun. Mutlu Yıllar!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER