Manşetler

Teknoblog Podcast #2: Apple Online Store deneyimi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Teknoblog Podcast’in ikinci bölümünde 25 Kasım 2013 haftasının öne çıkan gelişmelerini tartışıyoruz. Yurt dışında Şükran Günü kutlandığı için bu hafta haber trafiği açısından diğer haftalara göre biraz daha sakindi. Tabii ki, Türkiye’de gündem bunun tam zıttı olacak şekilde fazlasıyla yoğundu.

teknoblog-radyo-mikrofon-canli-yayin

iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini 27 Kasım itibarıyla Apple Online Store üzerinden siparişe sunuldu. Ancak gönderim için 2-3 hafta süre verilmesi biraz moralleri bozdu. Bu noktada Apple Online Store deneyimimizden bahsettik, durumun farklı olabileceğini dile getirdik.

Apple’ın PrimeSense şirketini satın alması TV’den oyun konsoluna kadar çeşitli beklentilerin oluşmasına neden oldu. Ancak gerçeğin bundan tamamen farklı olduğu şeklinde iddialar da var.

iWork 5.0 paketi yayınlandıktan sonra epey şikayet eden olmuş, Apple da iWork ’09’a göre eksilen özellikleri yavaş yavaş geri getireceğini söylemişti. İlk güncelleme geldi.

ABD’ye gidip de iPhone 5s satın almak isteyenler için sevindirici haber geçtiğimiz haftasonu geldi. SIM kilitsiz iPhone 5s satışları başladı.

Anında mesajlaşma uygulama ve servisleri pazarı giderek kızışırken Instagram’ın da mesajlaşma servisi açabileceği dedikoduları çıktı.

PlayStation 4 bugün Avrupa’da satışa sunuldu, 13 Aralıkta da Türkiye’de olacak. Fiyat hakkında son bilgiler programda.

Xbox One ilk gününde 1 milyondan fazla sattı. Bu konsolun Türkiye’ye ne zaman geleceği de en çok merak edilen noktalar arasında bulunuyor. Yorumlarımız programda…

Programı dinlemek için tıklayın (Kaydetmek için bağlantıya sağ tıklayın)

Teknoblog Podcast #2

iTunes üzerinden dinlemek veya abone olmak için

http://itunes.apple.com/

RSS

http://www.teknoblog.com/podcast.xml

İLGİLİ HABERLER