Manşetler

Teknoblog Podcast #1: iPad Air ve iPad mini Retina yorumlarımız

Uzun bir aranın ardından Teknoblog Podcast ile yeniden karşınızdayız. Ve artık bu sefer programlarımızı her hafta düzenli şekilde yapmak istiyoruz. Umuyoruz ki, bunu gerçekleştirebiliriz. Bu yeni dönemde bölüm sayımızı da sıfırladık ve bu programı birinci bölüm olarak adlandırdık.

teknoblog-radyo-mikrofon-canli-yayin

Teknoblog Podcast’in bu ilk programını iPad Air ve iPad mini Retina’ya dair yorumlarımızla açıyoruz. 27 Kasımda Türkiye’de de piyasada olacak bu tabletleri bir süredir inceliyoruz, hatta iPad Air incelemesini yayınladık bile. iPad mini Retina incelemesinin de eli kulağında. Bu iki Apple tabletiyle ilgili yorumlarımızı bir de sesli olarak almak isterseniz, programımıza bekliyoruz.

Bu hafta bizim için önemli olan bir diğer olay da Google Glass oldu. Merhaba Glass ekibi sayesinde Google’ın gözlüğüyle tanışma fırsatı bulduk. Deneyimimizi yazdık, ancak programda bir kez de sözlü olarak paylaşmak istedik.

Instagram uzun bir bekleyişin ardından Windows Phone Mağaza’ya geldi, böylelikle bu mobil platformdaki en önemli eksikliklerden biri kapanmış oldu.

Google Play Gazetelik uygulaması Google Currents’ın yerini alacak, tüm gazete, dergi, blog ve haber sitelerini tek bir çatı altına toplayacak.

Türkiye’de de satılan Samsung Galaxy Gear’ın satışları 800 bini geçti.

Gelecek yılın başlarından itibaren görmeye başlayacağımız amiral gemisi Android ve Windows Phone telefonlarında yer alacak Qualcomm Snapdragon 805 duyuruldu. Mobil cihazlarda Ultra HD devrine hazır olun.

Programı dinlemek için tıklayın (Kaydetmek için bağlantıya sağ tıklayın)

Teknoblog Podcast #1

iTunes üzerinden dinlemek veya abone olmak için

http://itunes.apple.com/

RSS

http://www.teknoblog.com/podcast.xml

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER