Manşetler

Teknoblog okuyucuları 2017’nin en iyi akıllı telefonunu seçti: iPhone X

apple iphone x

iphone x2017’nin son günlerinde anket platformu Poltio üzerinden başlattığımız ve Teknoblog üzerinden de paylaştığımız 2017’nin en iyi akıllı telefonu anketi 31 Aralık Pazar gecesi sonuçlandı. Ankete katılım sayısı 906 ile beklentilerin biraz altında kalmış olabilir, ancak bunda bizim sosyal medya hesaplarımız ve web sitemiz üzerinden anketi yeteri kadar ön plana çıkarmamamızın etkisi de büyük. Diyeceğimiz o ki, sorumluluğu kabul ediyoruz ve bu yılın sonunda düzenleyeceğimiz ankette sesimizi daha fazla çıkaracağımıza söz veriyoruz.

Gelen 906 oya çok teşekkür ederiz. Bu oy da anlamlı bir tablonun oluşması için yeterli oldu. Okuyucularımızın yüzde 39’u 2017’nin en iyi telefonunun iPhone X olduğu yönünde oy kullandı. iPhone X’u Samsung Galaxy Note 8 ve iPhone 8 Plus izledi.

iPhone X, hem ekran şekli, hem tasarımı hem de yüksek fiyatıyla bir hayli konuşulan bir telefon oldu. Kasım 2017 sonlarına doğru Türkiye’de de satışa sunulan bu akıllı telefon, şu anda 6000 TL’nin biraz üstündeki başlangıç fiyatıyla sunuluyor. iPhone X, ince ekran çerçevesi sayesinde 5.8 inçlik ekranı, 5.5 inçlik ekrana sahip iPhone 8 Plus’a göre çok daha dar bir çerçevede sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER