Manşetler

Teknoblog’un iOS ve Android uygulamaları güncellendi

teknoblog iphone x uygulaması

teknoblog iphone x uygulaması

Teknoblog.com’un teknoloji haberleri, yazıları, videoları ve diğer içeriklerine mobil cihazlardan rahat biçimde erişim imkanı sunan Teknoblog mobil uygulamaları güncellendi. Teknoblog iOS ve Android uygulamalarının en güncel versiyonları sırasıyla App Store ve Google Play‘de yayınlandı.

iOS uygulamasının en önemli yeniliği iPhone X uyumluluğunun gelmesi oldu. Böylelikle iPhone X sahibi kullanıcılar, mobil uygulamamızı ekranın sunduğu geniş alanın tamamından yararlanacak biçimde kullanabilecekler. Android uygulaması da 18:9 ve benzeri yeni nesil görüntü oranlarına sahip ekranlarla uyumluluk taşıyor.

Hem iOS hem de Android uygulamasında uygulama ikonu ve başlangıç ekranı değişiklikleri yapıldı. Öte yandan Ana Sayfa adını verdiğimiz; en son haberler, manşetler, dosyalar ve videolara erişimi kolaylaştıran bir başlangıç sayfası da oluşturduk. Bunun dışında en son haberlere kolaylıkla erişmenizi sağlayan Haberler bölümü yine mevcut. Aynı zamanda haber kategorileri, dosyalar, videolar, Nasıl Yapılır? gibi bölümler de varlığını korumaya devam ediyor.

Haber ve yazı sayfaları sadeleştirirken yazı tipi de Teknoblog.com’un yazı tipine uyumlu hâle getirildi. Haberler ve yazılar arasında parmağınızı sağa sola sürükleyerek gezinebilirsiniz. Yazı büyüklüğünü isteğinize göre ayarlayabilir, haberleri veya yazıları iOS veya Android’in yerleşik paylaşım aracını kullanarak paylaşabilirsiniz. Öte yandan beğendiğiniz veya sonra okumak istediğiniz yazıları favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Teknoblog’un aylık yayınlanan dijital dergisi Teknoblog Dergi’yi de Teknoblog iOS ve Android uygulamalarından ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Teknoblog iOS ve Android uygulamalarını aşağıdaki bağlantılardan cihazınıza yükleyebilirsiniz:

App Store | Google Play

İLGİLİ HABERLER