Manşetler

Teknoblog iOS ve Android uygulamaları yayında

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Teknoblog ios

Teknoblog ziyaretçilerinden uzun zamandır mobil uygulamaların hazırlanması yönünde talepler geliyordu. Ancak iş iOS ve Android için uygulamalar hazırlayıp bunları ilgili uygulama mağazalarında yayınlamakla bitmiyor. Sonrasında bunların bakımı, zamanı geldiğinde yapılması gereken güncellemeler var. Tüm bunları en iyi şekilde yapmak için doğru aracı bulduk ve sonunda Teknoblog’un iOS ve Android uygulamalarını yayınladık.

Teknoblog iOS ve Android uygulamalarını iTunes App Store veya Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama sayesinde Teknoblog’da yayınlanan en son haberlere ister tüm kategoriler bir arada, isterseniz de en popüler kategoriler altında kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun dışında Teknoblog’un incelemeleri ve dosya konuları da uygulamaların başlıca bileşenleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’un güncel teknoloji dergisi Teknoblog.Dergi’yi de Teknoblog iOS ve Android uygulamaları üzerinden sayfa sayfa okuyabilirsiniz. Ayrıca Teknoblog’un kısa teknoloji haberleri servisi Teknoblog 140 da mobil uygulamalarımızda yer alıyor.

İlerleyen zamanlarda Teknoblog mobil uygulamalarını yeni bölümlerle zenginleştirmeyi planlıyoruz. Bu arada siz de görüş, öneri ve yorumlarınızla bize iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER