Teknoloji

Teknoblog’un güncel teknoloji haberlerini bu uygulama ile takip edin

teknoblog gather news
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Teknoblog olarak güncel teknoloji haberlerini en hızlı şekilde size ulaştırmaya çalışıyoruz. Haberlerimizi web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden olduğu gibi Gather üzerinden de takip edebilirsiniz.

Gather, Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda haberi ve radyoyu dilediğin kategoride belirlediğin kaynaklardan en doğru ve en kolay şekilde sunan kişiselleştirilmiş ücretsiz haber okuma ve radyo dinleme uygulaması. Birçok farklı ülkeden ve kategoriden haberler ve radyolar Gather ile akıllı telefon kullanıcılarına sunuluyor.

Kullanıcı dostu tasarımı ile Teknoblog’un teknoloji haberlerini okurken bir yandan yüzlerce radyo istasyonu arasından seçtiğinizi dinleyebilirsiniz. Ana sayfa akışına düşen haberlerin detayına girip okuyabilir, favorilerine alabilir veya arkadaşlarınla paylaşabilirsiniz. Sizin için sürekli güncel tutulan kategori ve haber kaynaklarından her an zevkinize göre ekleyip çıkartabilirsiniz. Son dakika haberlerinden seçilmiş bildirimler ile haberdar olabilirsiniz.

Gather uygulamasının öne çıkan özellikleri

Son Dakika Bildirimleri: Gather en güncel ve önemli haberleri size anlık bildirim olarak iletir. Her an bilgi sahibi olmanızı ve dünyayı takip etmenizi sağlar.
Gelişmiş Arama: Gelişmiş arama özelliği sayesinde Gather istediğiniz içeriğe kolayca ulaşma imkanı verir.
Duygu Paylaşımı: Gather sizin beğenileriniz toplar ve duygularınızı paylaşma imkânı sunar, dilediğiniz haberi paylaşıp arkadaşlarının haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.
Favoriler: Dilediğiniz haberi anında favorilerinize kaydedip sonra okuyabilir veya arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz.
Yenilenme ve Yönetim: Gather size en iyi haber okuma ve radyo dinleme deneyimini sunmak için kendisini daima canlı ve güncel tutar.
Foto Galeri: Gather size en iyi kaynaklardan oluşan bir fotoğraf galerisi deneyimi yaşatır. Araba, yaşam, doğa, seyahat, popüler, ilginç vb.. gibi birçok kategoriden oluşan galeriler barındırır.
Tarafsız ve Uluslararası Haber: Gather Türkiye ve dünyadan birçok farklı kaynaktan size haberler sunarak tüm dünyadan haberdar olmanıza olanak sağlar. Gather bunu yaparken tamamen tarafsız ve bağımsız hareket eder.
Radyo: Gather?da Türkiye?den ve dünyadan Pop, Rock, Jazz, Klasik, R&B, Slow, Arabesk vb. birçok kategoride radyo kanalları bulabilir ve dilediğince dinleyebilirsiniz. En sevdiğiniz radyoları sık kullanılan bölümüne alabilir ve her an ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’u Gather içinde Teknoloji bölümü altında bulabilirsiniz. Kaynaklarınız arasında eklemeyi unutmayın. Gather iOS ve Android uygulamalarını App Store ya da Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER