Manşetler

Teknoblog Dergi Turkcell Dergilik’te

teknoblog dergi turkcell dergilik

teknoblog dergi turkcell dergilik

Teknoblog’un en çok ilgi gören içeriklerini ve özel içeriklerle harmanlayarak sunduğumuz aylık dijital teknoloji dergisi Teknoblog Dergi‘yi web sitemiz ve mobil uygulamalarımız üzerinden ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Şimdi bu kanallara bir yenisi daha eklendi. Teknoblog Dergi artık Turkcell Dergilik üzerinden de kullanıcılara ulaşıyor.

Turkcell’in popüler gazete ve dergi platformu Dergilik, her gün binlerce okuyucuya ulaşıyor. Platformda birçok popüler gazete ve dergi bulunuyor. Birbirinden kaliteli yayınlar arasına şimdi Teknoblog da katılıyor. Teknoblog Dergi’yi Dergilik’te ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Uygulama içinden Teknoblog Dergi’ye abone olarak, her ay yeni sayı çıktığında cihazınıza otomatik olarak indirilmesini de sağlayabilirsiniz.

Turkcell Dergilik nedir, abonelik seçenekleri nelerdir?

Turkcell Dergilik iOS ve Android uygulamalarını ilgili bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Tarife paketleri kapsamına Dergilik ve Dergilik’te geçerli aylık 5 GB mobil internet paketi eklenmiş Turkcell aboneleri, tarifelerine ek herhangi bir ücret ödemeden Dergilik’teki yüzlerce dergiyi ve gazeteleri indirip okuyabiliyor. Tarife paketi kapsamına Dergilik dahil edilmemiş Turkcell kullanıcıları, Dergilik kapsamındaki tüm dergilere aylık sadece 16,9 TL ödeyerek abone olabiliyor. Diğer operatörler kullanıcıları Apple Store veya Google Play üzerinden Dergilik kapsamındaki tüm dergilere aylık 16,99 TL ödeyerek abone olabiliyor. Detaylara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER