İpucuManşetler

Teknoblog Dergi iPhone ve iPad’de nasıl okunur?

Teknoblog’un en iyi haber ve yazılarını bir araya getiren Teknoblog Dergi’nin 10. sayısı yayında. Bundan böyle her 15 günde bir yayınlayacağımız Teknoblog Dergi sayesinde sadece internet tarayıcıları üzerinden değil, farklı mecralarda da Teknoblog’a ulaşma fırsatını elde edeceksiniz.

Teknoblog Dergi’de geride kalan son iki haftanın en önemli haberlerini, yeni çıkan ürünlerini bulacak, Teknoblog’da yayınlanan Dosya konularını da dergi formatına sokulmuş hâlde bulacaksınız. Aynı şekilde Teknoblog incelemeleri de rahatlıkla okunabilecek şekilde, dergi formatında karşınıza çıkacak.

Teknoblog Dergi’yi okumak çok kolay. Herhangi bir masaüstü veya dizüstü bilgisayar, tablet ya da akıllı telefondan teknoblog.com/dergi adresine girerek Teknoblog Dergi’yi hemen okumaya başlayabilirsiniz.

Bu arada Teknoblog Dergi’nin yayınlandığı Issuu platformunun iOS ve Android uygulamaları içinden de dergimizi bulup, son sayı ve daha önceki sayılara da ulaşmanız mümkün oluyor.

Teknoblog Dergi’yi sayfa sayfa okuyabilir, beğendiğiniz sayfaları sosyal medyada veya e-posta üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca video gibi özel içerikleri de doğrudan dergi üzerinden izleyebilirsiniz.

Yukarıdaki videoda Teknoblog Dergi’yi iPhone ve iPad’den nasıl okuyabileceğinizi anlatıyoruz. Aynı yöntemler Android telefon ve tabletler için de geçerlidir.

İyi okumalar!

İLGİLİ HABERLER