Manşetler

Teknoblog Dergi Haziran 2018 sayısı yayında

teknoblog dergi sayı 29

Teknoblog’un öne çıkan içeriklerinden oluşturduğumuz aylık dijital dergi Teknoblog Dergi’nin Haziran 2018 sayısı yayında. Bu sayıda Huawei P20 Pro, iPad (2018) ve Vestel Venus Z20 gibi yepyeni mobil cihazların detaylı incelemeleri yer alıyor.

Mayıs ayı geliştirici etkinlikleri bakımından oldukça bereketliydi. Önce Facebook F8 ile başladık, daha sonra aynı hafta içinde Microsoft Build 2018 ve Google I/O 2018 etkinlikleri gerçekleştirildi. Tüm bu etkinliklerde yapılan duyuruları, yapılan yenilikleri bir araya getirip tek bir bakışta görmenizi sağlıyoruz.

Yaz geldi, herkes görünüşüne, sağlığına biraz daha özen göstermeye, spora ağırlık vermeye başladı. Akıllı saatler veya fitness takip cihazları motivasyon noktasında büyük işlev görüyor. Tabii ki, bu tarz ürünler denilince akla ilk gelen Apple Watch oluyor. Apple Watch özelinde, Teknoblog Dergi için hazırladığımız özel dosyada, Apple Watch sahiplerinin zinde kalmak ve forma girmek için yararlanabileceği uygulamaları ve araçları detaylandırıyoruz.

Uygulama bölümünde Gizli Kelime, Helix Jump gibi popüler oyunların; Kwai, Bilemezsin gibi ilgi çekici uygulamaların incelemeleri yer alıyor. Aynı zamanda App Store ve Google Play’in öne çıkan uygulamalarını, en popülerlerini de listeliyoruz. Buna ek olarak Sinema sayfasında da ayın vizyona girecek filmlerini, iTunes ve Google Play Filmler’in popüler filmlerini listeliyoruz.

Geçtiğimiz ay piyasaya çıkan LG G7 ThinQ, HTC U12+, Honor 10 gibi cihazların özelliklerini hatırlamak isteyenler için de Teknoblog Dergi’de özel sayfalar bulunuyor.

Teknoblog Dergi ücretsiz. Web sitemizden okuyabileceğiniz gibi, akıllı telefonlarınızda Teknoblog iOS ve Android uygulamaları üzerinden de okuyabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER