Manşetler

Teknoblog Dergi’nin Aralık 2018 sayısı yayında

teknoblog dergi aralık 2018

Teknoblog’un aylık dijital dergisi Teknoblog Dergi’nin Aralık 2018 sayısı yayınlandı. Yılın son sayısında Huawei’nin yeni amiral gemisi telefonu Huawei Mate 20 Pro’nun detaylı bir incelemesi bulunuyor. Aynı zamanda giriş segmentinin farklı yönleriyle iddialı üyeleri Vestel Venus V6 ve Asus ZenFone Max Pro M1 de detaylı incelemeleriyle sayfalarda yer buluyor.

Google’da verimli aramanın ipuçlarını anlattığımız detaylı dosya konusuna göz atmanızı öneririz. Aynı zamanda Assassin’s Creed Rebellion ve Squares2 gibi yeni mobil oyunların; A Color Story, Memorado, Music Maker JAM gibi ilgi çeken mobil uygulamaların incelemeleri de Aralık 2018 sayısında sizi bekliyor.

Teknoblog Dergi’nin Aralık 2018 sayısı da diğer tüm sayılar gibi ücretsiz. Dijital derginizi Dergi bölümünden hemen okumaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda Teknoblog iOS ve Android mobil uygulamaları üzerinden de dergiyi okuyabilirsiniz.

Öte yandan Turkcell’in dijital dergi platformu Dergilik üzerinden de Teknoblog Dergi’nin Aralık 2018 sayısını ve daha önceki sayılarını ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER