Eğlence

Ted Lasso’nun 3. sezon fragmanı yeni sezon hakkında daha detaylı ipuçları veriyor

ted lasso 3. sezon

Ted Lasso 3. sezon için Apple’dan nihayet kısa bir bakıştan daha fazlasını sunan bir fragman geldi. Şirket, popüler Apple TV+ dizisinin üçüncü sezonu için ilk tam fragmanını paylaştı.

Yeni sezonun AFC Richmond takımı Premier Lig’e dönerken hem inişleri hem de çıkışları yansıtacağı açık biçimde görünüyor. Takımın kefaret arayışı ve artık West Ham United için çalışan Nate ile hesaplaşması ana olaylar olmaya devam ediyor. Ancak saha dışındaki dramanın eskisi kadar önemli olduğu da açık biçimde görülüyor.

Fragman, Nate’in ayrılmasıyla ilgili karışık duygular beslediğini ve yeni sezonun Keeley ile Roy arasındaki ilişkiyi daha da derinleştireceğini işaret ediyor. Ayrıca Jamie ve Ted’in oğluna daha fazla odaklanılacağını da anlayabiliriz. Roy’un koç yardımcısı rolünün, Rebecca’nın eski sevgilisi Rupert’la olan rekabeti gibi olay örgüsünü etkilediği zaten biliniyor.

Ted Lasso, her hafta yayınlanacak yeni bölümlerle 15 Mart’ta geri dönüyor. Bunun ötesinde daha fazla sezon olup olmayacağı ise henüz belli değil. Ancak, Apple’ın bu diziye eskisi kadar bağlı olmadığını söylemek yanlış olmayacaktır. Slow Horses ve Severance gibi iyi karşılanan yapımlar, Amazon Prime Video ve Netflix gibi rakiplerde bulacağınızdan çok daha kısıtlı olsa da Apple TV+ katalogunu güçlendirmeye yardımcı oldu.

Apple TV+ Türkiye’de nasıl izlenir?

Apple TV+ henüz Türkiye’ye açılmadı. Bu nedenle Türkiye konumlu olarak açtığınız Apple Kimliği ile bu platforma erişmeniz mümkün değil. Ancak Apple, içerikleri için coğrafi kısıtlama sunmuyor. Eğer ABD veya Apple TV+’ın faaliyette olduğu başka bir ülkeye konum olarak ayarlanmış bir Apple Kimliğiniz varsa, Ted Lasso 3. sezon bölümlerinin de dahil olduğu Apple TV+ içeriklerine farklı Apple TV uygulamalarıyla erişmeniz mümkün oluyor. Apple TV+’ın ABD’deki aylık ücreti 6.99 dolar, bu da güncel kurla yaklaşık 132 TL’ye karşılık geliyor. Bu fiyatın, Netflix Türkiye üyelik ücretlerine baktığımızda, en üst seviye paketiyle karşılaştırılabilir seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER