Fırsatlar

TECNO Spark Go 2023 A101 mağazalarında yeniden satışa çıkıyor

tecno spark go 2023

Akıllı telefon piyasasında fiyat/performans dengesiyle dikkat çeken TECNO Spark Go 2023, A101 mağazalarında tekrar raflarda yerini alıyor. MediaTek’in Helio A22 işlemcisinden güç alan bu cihaz, 3 GB genişletilebilir RAM kapasitesi ile günlük kullanım için yeterli performansı sunuyor. Telefonun depolama seçenekleri ve genişletme imkanları konusunda bilgi verilmese de, bu fiyat aralığında genellikle yeterli depolama alanı sunulduğu biliniyor.

TECNO Spark Go 2023, 720p çözünürlüğe sahip 6,5 inçlik bir IPC LCD ekran ile donatılmış. Bu ekran, Android 12 işletim sistemiyle entegre edilmiş ve 60 Hz ekran yenileme hızına sahip, bu da akıcı bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor. Fotoğraf ve video çekimi konusunda ise 13 megapiksellik ana kamera ve QVGA çözünürlüklü ikincil kamera ile donatılmış. Ön tarafta yer alan 5 megapiksel kamera, selfie ve video görüşmeler için ideal. Cihaz, saniyede 30 kare Full HD video kaydı yapabilme kapasitesine sahip, ancak 4K video kaydı özelliği bulunmuyor.

TECNO Spark Go 2023 yüksek pil kapasitesine sahip

5000 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım sunan TECNO Spark Go 2023, 10 watt şarj desteğiyle hızlı şarj imkanı sağlıyor. USB-C bağlantı noktası ve çift SIM kart desteği ile kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Telefonun arkasında yer alan parmak izi sensörü, güvenlik ve erişim kolaylığı sağlar.

A101’de 16 Kasım’da satışa sunulacak TECNO Spark Go 2023, 3.599 TL gibi rekabetçi bir fiyata sahip. FM radyo özelliği ile internet bağlantısı olmadan da radyo dinleme imkanı sunan telefon, bütçe dostu bir seçenek olarak öne çıkıyor. TECNO Spark Go 2023’ün performansı, ekran kalitesi ve kamera özellikleri, fiyatıyla birleştiğinde bütçe dostu bir akıllı telefon arayanlar için ideal bir tercih olabilir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER