Teknoloji

Tecno Spark 8C 90 Hz ekran ve 5000 mAh pille geliyor

tecno spark 8c
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno, özellikle gelişmekte olan pazarlardaki bilinirliğini giderek artırıyor. Şirket, bu başarısını güçlendirmek için yeni bir akıllı telefonu daha potansiyel kullanıcıların karşısına çıkarıyor. Tecno Spark 8C adını taşıyan yeni telefon, şirketin Nijerya’daki internet sitesinde boy gösterdi.

İnternet sitesinde Tecno Spark 8C’nin bazı önemli özelliklerini görmek mümkün oluyor. Ancak telefonun çıkış tarihi ve fiyatı gibi konularda şu an için net bilgiler paylaşılmış değil.

Tecno Spark 8C’de 6.6 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü ekran bulunuyor. Bu ekranın yenileme hızı ise 90 Hz. Telefonun parmak izi tarayıcısı da hemen arka kameraların yanına yerleştirilmiş.

Arka kameraların tasarımı, telefonda üç arka kameranın bulunduğunu düşündürüyor. Ancak aslında cihazın arkasında iki kamera sensörü yer alıyor. Burada 13 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun önünde ise 8 megapiksel kamera bulunuyor.

Tecno Spark 8C’de 2/3 GB RAM’in bulunduğu görülüyor. Buna ek olarak, telefonda Memory Fusion isimli bir özellik mevcut. Bu özellik sayesinde 64 GB depolama alanından biraz ödünç alarak bellek kapasitesini artırmanın mümkün olacağı söyleniyor. Bellek kapasitesi 2 veya 3 GB olsa da, bu kapasite yükseltilebilecek.

Tecno Spark 8C ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alacak. 164.57 x 76 x 8.9 mm. boyutlarındaki telefonda NFC, SuperBoost, SoPlay müzik mikseri ve DTS Stereo desteği gibi özellikler de mevcut. Spark 8C için turkuaz, siyah, mor ve gri olmak üzere dört renk seçeneği sunulacak.

İLGİLİ HABERLER