Teknoloji

Tecno Spark 8 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

tecno spark 8 pro

Tecno Spark 8 geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefonun Pro versiyonu da yıl bitmeden resmiyet kazanacak. Tecno Spark 8 Pro, 29 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. 33W şarj desteği, Spark 8 Pro’nun özellikleri arasında göze çarpıyor.

Tecno Hindistan Twitter hesabı tarafından yapılan paylaşımda, telefonun pilinin “süper hızlı şarj” sayesinde 1 saat içinde yüzde 85 oranında dolacağı belirtiliyor. Tecno Spark 6’da şarj hızının 18W, Spark 8’de ise sadece 10W olduğunu düşününce ortada iyi bir gelişme olduğu söylenebilir.

Akıllı telefonun özellikleri konusunda bilinenler bunlarla sınırlı. Ancak Tecno tarafından yapılan paylaşım, telefonda LCD panelin tercih edildiğini düşündürüyor. Zira parmak izi tarayıcısı kenardaki güç butonuna yerleştirilmiş gibi görünüyor.

Tecno Spark 8 Pro, kameranın orta üst kısmında bulunduğu bir ekranla gelecek. Ekran panelinin düzlüğü de yapılan paylaşımda görülüyor. Tecno telefon için gradyan renk seçenekleri sunacağa benzese de, henüz detaylar bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER