ManşetlerTeknoloji

TECNO’dan yenilik: SPARK 20 Pro Türkiye pazarında

tecno spark 20 pro

TECNO, kullanıcılarına fiyatının ötesinde bir deneyim sunmayı hedefleyen, 2023 yılı sonlarında resmi duyurusu yapılmış SPARK 20 Pro’yu Türkiye pazarına sundu. Bu cihaz, 6,78 inç FHD+ ekran, 120Hz ekran yenileme hızı, 108MP ana kamera gibi sektörde öncü özellikler ve üstün tasarım unsurları ile dikkat çekiyor. SPARK 20 Pro, Türkiye’deki önde gelen teknoloji mağazaları ve online satış platformlarında kullanıcılarla buluşuyor.

TECNO SPARK 20 Pro, MediaMarkt, Vatan, Teknosa, Vodafone, Turkcell, Türk Telekom mağazaları ve online satış noktalarından satın alınabiliyor. Telefon KDV dahil 11.999 ve 12.256 TL fiyatlarla satışa sunuluyor.

TECNO SPARK 20 Pro’da yüksek performanslı görüntü işleme ile fotoğrafçılık deneyimi

TECNO SPARK 20 Pro, düşük ışık koşullarında bile üstün fotoğrafçılık deneyimi sunmak için tasarlandı. 9-in-1 teknolojisi sayesinde, her piksel daha fazla ışık toplayarak düşük ışıklı ortamlarda bile canlı ve net fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. Tetracell teknolojisinin geliştirilmiş bir versiyonu olan bu sistem, pikselleri birleştirerek boyutlarını artırıyor ve %900 oranında bir piksel ışık hassasiyeti artışı sunuyor. Özellikle Super Night Mode ile çekilen fotoğraflar, olağanüstü netlik ve parlaklık sunuyor.

108MP ana kamera ile SPARK 20 Pro, hem fotoğraf hem de video çekiminde birinci sınıf performans sunuyor. Film modu, sinematik görüntüler yakalamayı mümkün kılarken, çift video özelliği ve geniş açılı selfie modu ile yaratıcı içerik oluşturma imkanları sunuluyor. Ana kamera, uzak mesafelerde bile kusursuz netlik sağlayan 3X sensör içi ve 10X dijital yakınlaştırma özellikleriyle dikkat çekiyor.

TECNO SPARK 20 Pro, şeffaf DECO tasarımı ve alüminyum alaşımlı malzemeden üretilen kamera modülü ile estetik bir görünüm sunuyor. Ergonomik tasarımı ve yenilikçi tasarım detayları ile kullanıcı deneyimini ön plana çıkarıyor. Geniş 6,78 inç FHD+ ekran ve 120Hz ekran yenileme hızı, akıcı bir kullanım deneyimi sağlıyor.

TECNO SPARK 20 Pro, G99 ultra boost işlemci ve çift oyun motoru ile donatılmış, sekiz çekirdekli 6nm işlemci ve 256 GB depolama alanı sunuyor. Genişletilebilir RAM kapasitesi ve 5000mAh’lik geniş batarya kapasitesi ile gün boyu kesintisiz kullanım ve hızlı şarj özelliği sunuyor.

DTS ve Hi-Res Stereo Ses Sistemi ile donatılan SPARK 20 Pro, çift hoparlörler sayesinde kullanıcılara benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Volume Plus özelliği ile gelen aramalar sırasında ses seviyesi %200’e kadar artırılabiliyor. Yapay zeka destekli duvar kağıdı oluşturma ve dinamik rozet özellikleri ile kullanıcıların yaratıcı sınırlarını zorlamasını sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER