Teknoloji

Tecno Spark serisinin yeni üyeleri Google Play Console’da görüldü

tecno spark 10 pro

Tecno Spark 20, Spark serisinin en yeni üyesi olarak Google Play Console’da boy gösterdi. Google Play Console kaydı, Spark 20’ye bir bakış atmayı ve bazı teknik özellikleri görmeyi mümkün kılıyor. Telefonun kalbinde MediaTek’in Helio G85 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor.

Spark 20, kutusundan Android 13 yüklü şekilde çıkacak. Bu işletim sistemini Tecno’nun kullanıcı arayüzünün tamamlaması da muhtemel görünüyor. Akıllı telefonun 1612 x 720 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olduğu ve bu ekranın üstündeki yuvarlak deliğin kameraya ev sahipliği yapıyor.

Tecno Spark 20 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak telefonun Google Play Console’da boy göstermesi, resmi duyurunun da çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

tecno spark 20

Tecno Spark 20 ile birlikte bir telefon daha Google Play Console’a eklendi

Tecno’nun Google Play Console’da yerini alan tek telefonu Spark 20 değil. Spark Go 2024 olarak adlandırılan telefon da BG6 model numarasıyla Google Play Console’da boy gösterdi. Bu telefonda da 1612 x 720 piksel çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Unisoc T606 işlemci, 3 GB RAM ve Android 13 de telefonun şimdiden doğrulanan özellikler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER