Teknoloji

Tecno Spark 10 ve 10C’nin özellikleri belli oldu

tecno spark 10 5g

Tecno Spark 10 serisinin duyurusu daha önce yapılmıştı. Ancak Spark 10 ve Spark 10C modellerinin detaylı özellik listeleri konusunda bilgi verilmemişti. Tecno’nun resmi intenret sitesinde artık iki telefonun özelliklerini de detaylı şekilde bulmak mümkün oluyor.

Her iki telefonda da 6.6 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekran bulunuyor. Ekranların üstündeki damla çentik 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapacak. Çift LED flaş da ön kamerayla daha aydınlık karelerin yakalanmasını sağlayacak.

Spark 10 50 megapiksel ana arka kameraya sahip. Bu telefonda ana kameraya yardımcı bir sensör ve LED flaş eşlik ediyor. Spark 10C’de ise ana kamera görevini 16 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor.

tecno spark 10
Spark 10 özellikleri

Tecno Spark 10 ve 10C sekiz çekirdekli işlemcilerle geliyor

Her iki telefonun kalbinde de ismi paylaşılmayan sekiz çekirdekli işlemciler bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor. Spark 10 kutusundan Android 13 ve HiOS 12 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Spark 10C ise HiOS 8.6 kullanıcı arayüzüyle gelecek.

tecno spark 10c
Spark 10C özellikleri

Tecno Spark 10 için siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Spark 10C ise siyah, mavi ve yeşil renk seçenekleriyle gelecek. Telefonların fiyatları ve çıkış tarihleri konusunda henüz bir karar açıklanmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER