Teknoloji

Tecno Pova Neo 2 büyük kapasiteli pille geliyor

tecno pova neo 2

Tecno Pova Neo 2 Rusya’da gözler önüne çıktı. Akıllı telefonda 6.82 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekran bulunuyor. Ekranın yenileme hızı ise 90 Hz. Ekranın üstündeki yuvarlak delikte 8 megapiksel ön kamera mevcut. Arka tarafta ise 16 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor.

Pova Neo 2’nin kalbinde ise MediaTek’in Helio G85 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 4 veya 6 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB olarak sıralanıyor.

Pova Neo 2’nin en dikkat çekici özelliği ise pili. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 7000 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pil, 18W şarj desteğine sahip. Android 12’yi ise HiOS 8.6 kullanıcı arayüzü tamamlıyor. Kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, kulaklık jakı ve microSD kart desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

tecno pova neo 2 Tecno Pova Neo 2 gri, mavi ve “Turuncu Magma” olarak adlandırılan renk seçeneğiyle gelecek. Akıllı telefon Rusya’da 3 Ekim’de 11 bin 900 rubleden (3783 TL) başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER