Teknoloji

Google Play Console’da yerini alan Tecno Pova 6 Neo’nun çıkışı yakın

tecno pova 6 pro

Tecno Pova 6 Neo adını taşıyan yeni bir akıllı telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun Google Play Console’a girmesi de resmi duyurunun yakın olduğunu gösteriyor. Google Play Console kaydında telefonun teknik özelliklerini bir resim eşliğinde görmek mümkün oluyor. Burada ön kamera delikli düz ekran dışında bir detay dikkat çekmiyor.

Google Play Console kaydında telefon “Tecno LI6” model numarasıyla boy gösteriyor. MT6789/CD işlemciyle gelen telefon, kutusundan Android 14 işletim sistemiyle çıkıyor.

Bahsi geçen MediaTek işlemcinin Helio G99’un farklı bir versiyonu olduğu belirtiliyor. Bu noktada Helio G99’un sadece LTE destekli bir işlemci olcuğunu hatırlatmakta fayda var. Full HD+ ekran çözünürlüğü ve 8 GB RAM de Google Play Console’un gösterdikleri arasında yer alıyor.

tecno pova 6 neo

Tecno Pova 6 Neo dışında Pova 6 modelini de tanıtacak

Pova 6 Neo ile birlikte standart Pova 6 modeli de kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu model de Google Play Console’a giriş yapmış durumda. Söz konusu modelin de Helio G99 işlemci taşıyacak olması, Pova 6 ve Pova 6 Neo’yu birbirinden neyin ayıracağını merak ettiriyor. Pova 6 Pro modeli MWC 2024 kapsamında tanıtılmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER