Teknoloji

Katlanabilir ekranlı Tecno Phantom V Flip’in tasarımı sızan görseller sayesinde görüldü

tecno phantom v flip

Tecno ilk katlanabilir telefonu Phantom V Fold’u geçtiğimiz mart ayında tanıtmıştı. Şirket şimdi de “istiridye kabuğu” tasarımında bir katlanabilir telefonu duyurmaya hazırlanıyor. Tecno Phantom V Flip adını taşıyacağı söylenen telefonun tasarımı, bir kılıf üreticisi sayesinde gün yüzüne çıktı.

Tecno’nun yeni katlanabilir telefonu yuvarlak bir kapak ekranıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu ekranın etrafına iki kamera ve LED flaş yerleştirilmiş. Sıra dışı kamera yerleşimi, O şeklindeki kamera modülünün diğer tarafında başka bir şeyin olup olmadığını düşündürüyor. Tecno’nun sıra dışı tasarımının telefonun ayırt edilmesini kolaylaştıracağı söylenebilir.

Görseller aynı zamanda parmak izi sensörü işlevi gören yuvarlak parmak izi tarayıcısını da gösteriyor. Bu da Tecno’nun parmak izi tarayıcısını ekranın içine yerleştirmeyi tercih etmediğini gözler önüne seriyor. Tek bir ön kamera ve USB-C girişimi de görsellerin ortaya çıkardıkları arasında yer alıyor.

Tecno Phantom V Flip için henüz resmi işaret vermiş değil

Tecno Phantom V Flip görsellerinin şemalar doğrultusunda hazırlanmış olduğunu belirtmekte fayda var. Bu da boyutların ve fonksiyonel unsurların yerinin görünenden farklı olabileceği anlamına geliyor. Tecno’nun telefon için resmi işareti vermesinin ardından Phantom V Flip hakkında daha fazla bilgi edinmek mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER