Eğlence

Team Fortress 2’nin tamamen hayranları tarafından hazırlanan ”Robotic Boogaloo” güncellemesi yayınlandı

Team Fortress 2’yi 2007 yılında The Orange Box’ın kapsamında oyunseverlere ulaştıran Valve, oyunun 356. güncellemesini yayınladı. ”Robotic Boogaloo” adı verilen güncellemeyi diğerlerinden farklı kılan özelliğiyse tamamen oyunun hayranları tarafından hazırlanmış olması. Polygon’un haberine göre, güncellemede toplam 57 sanal parça ve olayları oyunun geniş arka planına bağlayan bir çizgi roman bulunuyor.

team-fortress-2-robotic-boogaloo-200513

Güncellemenin yayınlanmasını bir blog yazısı aracılığıyla duyuran Valve, hayranlar tarafından hazırlanmış bir güncellemenin yayınlanmasının şirketin oyun için içerik üretimini bırakacağı anlamına gelmediğini ve iki başlı gelişim için yeterince alan olduğunu belirtti. Güncellemeyi hazırlayan grup adına açıklama yapan Jake ”The Heartsman” Harold, güncellemenin hazırlanmasında toplam 51 kişinin çalıştığını ve satışlardan elde edilen gelirlerin katkıda bulunanlar arasında paylaşılacağını dile getirdi. Güncellemeye erişim için kullanıcıların 2.49 dolar karşılığında RoboCrate Keys adı verilen sanal anahtarlardan edinmeleri gerekiyor.

Team Fortress 2’nin Steam’in en popüler ikinci oyunu olduğu göz önüne alınınca bu anahtar satışlarının iyi bir gelir getirmesi muhtemel gözüküyor. Ocak ayında açıklamalarda bulunan Valve’dan Gabe Newell, kullanıcılar tarafından içerik oluşturma ve satış için kullanılan Steam Workshop’un önemli gelirler elde ettiğine dikkat çekmişti. Team Fortress 2: Robotic Boogaloo’yu Windows, OS X ve Linux kullanıcıları oynayabiliyor.

İlgili >> Polygon, Team Fortress

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER