Teknoloji

TCL’in yeni Google TV ailesi Türkiye’de

tcl qled tv
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Teknolojinin sınırlarını zorlayan ve dünya çapında en çok tercih edilen televizyon markalarından biri olan TCL, yeni Google TV ailesini tanıttı. Büyüleyici ses ve görüntü özellikleriyle dolu bu serinin parlayan yıldızları olan yeni nesil Mini LED ve QLED TV modelleri, Haziran ayı itibariyle Türkiye’de teknoloji severlerle buluşacak.

Türkiye’de Bilkom Güvencesi ile müşterilere ulaşan TCL Electronics, Google TV ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Daha büyük bir ekran deneyimi sunmak için 50 inçten 98 inçe kadar çeşitli boyutlarda sunulan TCL televizyonlar, gelişmiş parlaklık, dikkat çekici tasarım ve üstün ses özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ayrıca bu televizyonlar, performansı artıran geliştirmeler ve oyun deneyimini zirveye taşıyan özellikler ile kullanıcılara unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Mini LED teknolojisinde lider olan TCL’nin yeni serisindeki üyesi C845, benzersiz bir parlaklık deneyimi için HDR 2000 nit, sonsuz kontrast boyutları ve geniş ışık açılı Mini LED’ler kullanıyor. AiPQ Processor 3.0 teknolojisi ve Dolby Vision IQ ile Dolby Atmos desteğiyle C845, mükemmel görüntü kalitesi ve etkileyici ses performansı sunuyor.

Oyuncular için özel olarak tasarlanan TCL C745 ise, 4K HDR, sektör lideri 144Hz VRR yenileme hızı ve 240Hz Oyun Hızlandırıcı gibi özelliklerle donatılmış QLED teknolojisi sunuyor. HDR 1000 nit parlaklık ve AiPQ Processor 3.0 desteğiyle C745, yırtılma ve donma sorunlarına karşı etkili çözüm sağlayan FreeSync Premium Pro ile birlikte benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

TCL’nin diğer bir yıldızı olan C645, olağanüstü renk ifadesi için QLED teknolojisiyle donatılmış ve Dolby Vision ve Dolby Atmos sertifikalı. 120 HZ Oyun Hızlandırıcı özelliği ile C645, kaliteli ve etkileşimli ev eğlencesi deneyimleri arayanlar için ideal bir seçenek olacak.

TCL’in 2023 Google TV ürün ailesi haziran ayı itibariyle Bilkom’un yaygın online ve fiziksel satış ağında satışta olacak. 

İLGİLİ HABERLER