Teknoloji

Türkiye’deki sinema tutkunlarına müjde: TCL NXTWEAR S satışa çıkıyor

tcl nxtwear s

Taşınabilir sinema deneyimi sunan TCL NXTWEAR S, sinemaseverlerin kalbini çalacak özellikleriyle Türkiye’deki teknoloji raflarında yerini alıyor. Kullanıcılarına 130 inç büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü bir izleme deneyimi sunan bu akıllı gözlükler, yeni nesil çift 1080p Micro OLED ekranı ve benzersiz akustik faz önleme modu ile adeta seyirciyi içine çeken bir sinema deneyimi vadediyor.

TCL NXTWEAR S ile gözlükten sinema deneyimi

XR deneyimlerini bir üst seviyeye taşıyan TCL, NXTWEAR S giyilebilir ekran gözlükleriyle kullanıcılara unutulmaz bir görsel-işitsel deneyim sunuyor. Kullanıcılarına nerede olursa olsunlar, sinematik bir görsel ve işitsel ziyafet sunmayı hedefleyen NXTWEAR S, yalnızca 89 gramlık hafifliği ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.

TCL NXTWEAR S, geleneksel gözlüklerin konforunu korurken, teknoloji severler için çeşitli kolaylıklar da sunuyor. Gözlüğün USB Type-C bağlantı desteği bulunurken, Display Port (DP) özellikli uyumlu cihazlarla kişisel ekran deneyiminin tadını çıkarabilme imkanı sunuyor. Dahili stereo hoparlörleri olan bu özel gözlük, ayrıca bluetooth üzerinden kendi kulaklığınıza da bağlamanıza olanak sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER