Teknoloji

TCL NXTPAPER 11 Türkiye’de kullanıcılara sunuldu

tcl nxtpaper 11

TCL’nin öncü ekran teknolojisi ve akıllı deneyimlerdeki liderliğini bir adım daha öteye taşıyan TCL NXTPAPER 11, Türkiye’deki teknoloji severlerin beğenisine sunuluyor. NXTPAPER 2.0 teknolojisi sayesinde öne çıkan bu tablet, kullanıcılarına her koşulda ve her açıdan konforlu bir izleme deneyimi vaat ediyor.

TCL NXTPAPER 11, artan ekran kullanım sürelerine karşılık olarak göz sağlığını ön planda tutan yenilikçi bir yaklaşım sunuyor. Yeni yazılım ve donanım güncellemeleri sayesinde, NXTPAPER 2.0 teknolojisi önceki versiyonuna göre yüzde 150’ye varan daha parlak ekranlar sunuyor. Bu özellikle, 500 nit parlaklıkla, en aydınlık güneşli bir günde bile kristal netlikte görüntüler sağlıyor.

NXTPAPER 2.0, çok katmanlı ekran koruması ve anti-parlama teknolojisi ile ışığı yayma prensibini kullanarak göz konforunu artırıyor. Entegre ışık sensörü ise uzun süreli kullanım esnasında göz yorgunluğunu azaltmak için renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlıyor.

TCL NXTPAPER 11’in 11 inçlik 2K ekranı, kullanıcılara hem eğlenceli hem de etkileyici bir deneyim sunarken, 8MP geniş açılı ön kamera, dört hoparlör ve çift mikrofon ile görüntülü arama deneyimini ve ses kalitesini bir üst seviyeye taşıyor.

tcl nxtpaper 11

TCL NXTPAPER 11 ayrı satılan kalemle de kullanılabiliyor

TCL NXTPAPER 11, kitaplara olan düşkünlüğü ve modern teknolojik cihazları bir arada yaşamak isteyen kullanıcılar için ideal bir çözüm sunuyor. Çizim yapmayı veya not almayı sevenler için, ayrı satılan T-pen kalem ile kullanıcılar kâğıt-kalem deneyimini dijital ortama taşıyabiliyor.

8000 mAh’lik devasa bataryası ile TCL NXTPAPER 11, kullanıcılarına sadece rahatlık ve konfor değil, aynı zamanda uzun süreli bir kullanım imkanı da sağlıyor. Teknoloji severler, bu etkileyici tabletin Türkiye’deki satış fiyatını 6.099 TL olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER