Teknoloji

TCL NxtPaper 10S, Tab 8 4G ve TKEE serisi tabletler gözler önüne çıktı

tcl nxtpaper 10s

TCL yeni tabletlerini CES 2022’de gözler önüne çıkardı. Tanıtılan yeni tabletler arasında NxtPaper 10S öne çıkarken, TCL TKEE serisi cihazlarıyla çocukları unutmadığını da gösteriyor.

NxtPaper 10S, tıpkı selefi gibi “kağıt benzeri” bir ekran deneyimi vadediyor. Şirket böylelikle göz yorulmasına karşı bir çözüm sunmasını amaçlıyor. Ancak burada elektronik bir kağıttan bahsetmediğimizi belirtmek gerekiyor.

10.1 inç IPS ekran, TCL’in verdiği bilgiye göre mavi ışığı yüzde 50 oranında azaltıyor. Buna ek olarak, ekranın üzerinde yansımayı engelleyecek bir kaplama da mevcut. NxtPaper 10S ile birlikte kullanıcılara tescilli T Pen kalem de sunuluyor. Tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 8000 mAh kapasiteli pil veriyor. TCL NxtPaper 10S önümüzdeki ay 249 dolar karşılığında Avrupa ve Çin’de piyasaya çıkacak.

TCL Tab 8 4G uygun fiyatlı bir tablet seçeneği olarak tanımlanabilir. 4080 mAh kapasiteli bir pile sahip olan tabletin adından da anlaşılabileceği üzere 4G LTE versiyonu da mevcut. TCL uygun fiyata öncelik verenler için 10.1 inç ekranı bulunan ancak mobil bağlantı opsiyonu sunmayan Tab 10L isimli bir tableti de duyurdu. TCL Tab 8 4G yılın ilk çeyreğinde 129 dolar karşılığında Avrupa’da satışa çıkacak. TCL Tab 10L’nin fiyat etiketinde ise 99 dolar yazacak.

TCL, TKEE serisi altında üç çocuk tabletini de CES 2022’de gözler önüne çıkardı. Bu tabletler TKEE Mini, TKEE Mid ve TKEE Max adını taşıyor. Sadece Mid modelinde 4G bağlantı desteği sunuluyor. Dayanıklı tasarıma sahip tabletlerin üçü de düşmelere karşı ekstra koruma sağlayan tamponlarla geliyor. TKEE Pen ile çocuklar ekran üzerinde çizim yapabiliyor. TKEE serisi yakında seçilmiş bölgelerde satışa sunulacak. Mini için 89 dolar, Mid için 149 dolar ve Max için de 119 dolar ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER