Manşetler

TCL NXTPAPER teknolojisine sahip yeni akıllı telefonlarını tanıttı

tcl 40 nxtpaper

TCL, yenilikçi NXTPAPER teknolojisini taşıyan akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. IFA 2023 kapsamında tanıtılan bu akıllı telefonlar; TCL 40 NXTPAPER ve TCL 40 NXTPAPER 5G, kâğıt benzeri renkli görsel deneyim sunma özelliği ile dikkat çekiyor. Şirket, bu ürünlerle tüketicilere yüksek ekran deneyimi ve göz konforu vaat ediyor.

TCL NXTPAPER teknolojisi, düşük zararlı mavi ışık için TÜV tarafından onaylanmış donanımlar kullanıyor. Bu akıllı telefonlar, kullanıcılara daha rahat bir renkli kâğıt benzeri görüntüleme deneyimi sunuyor. Dahası, telefonlarda bulunan entegre bir sensör ekran parlaklığını ve renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlıyor. Yansıma yapmayan akıllı telefon ekranı, parlama önleyici işlevsellik ve parmak izi lekelerine karşı dayanıklılık sunuyor.

TCL 40 NXTPAPER modelinde kullanıcı odaklı özellikler

tcl 40 nxtpaper

Bu akıllı telefonlar, sürükleyici bir görsel-işitsel deneyim için 6,78″ FHD+ NXTPAPER ekran, çift hoparlör ve DTS tarafından desteklenen 3D ses gücü ile birlikte geliyor. Cihazlar, 50MP arka üçlü kamera sistemi, 32MP selfie kamerası, 256 GB depolama alanı ve 8 GB RAM ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. 8 GB RAM’e ek 8 GB sanal RAM genişletme özelliği ile fiyat kategorisindeki en büyük sınıfta yer alan bu telefon, kullanıcıların üretkenliği artıran uygulamalarda hızlı bir şekilde çoklu görevlerini yapmalarını sağlıyor. Ayrıca TCL 40 NXTPAPER modeli, uyumlu T-pen ile birleştirildiğinde inanılmaz kâğıt benzeri ekran deneyimini daha da ilginç kılıyor.

5G Desteği ve Yüksek Performans TCL 40 NXTPAPER 5G’de

tcl 40 nxtpaper 5g

TCL 40 NXTPAPER 5G modeli, yüksek hızklı 5G bağlantısı ile görevleri kolaylıkla yerine getirme fırsatı sunuyor. Bu model, 6,6″ HD+ NXTPAPER ekran ve 256 GB depolama alanı ile geliyor. 50MP ana kamera, 2MP derinlik sensörü ve 2MP makro sensörü ile donatılan bu cihaz, yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekimlerini destekliyor. Özneyi canlı renklerde tutarken video arka planlarını siyah beyaz yapan benzersiz AI Renkli Video modu, çekimleri daha da etkileyici yapıyor. Yüksek kaliteli video konferansların gerçekleştirilmesini sağlayan 8MP ön kamerası sadece iş ihtiyaçlarını değil aynı zamanda kişisel ihtiyaçları da karşılıyor.

TCL 40 NXTPAPER modeli eylül ayında, TCL 40 NXTPAPER 5G modeli ise ekim ayında Avrupa’da satışa sunulacak. Her iki model de yılın ilerleyen aylarında küresel çapta piyasada olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER