Manşetler

TCL 30 Serisi üyeleri TCL 30 ve 30+ Türkiye’de satışa sunuldu

tcl 30 özellikleri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

TCL, geçtiğimiz nisan ayında Türkiye tanıtımını yaptığı, erişilebilir fiyat politikasında yüksek performansı ve yenilikleri sunduğunu belirttiği, 128 GB depolama alanına sahip TCL 30+ ve 64 GB depolama alanına sahip TCL 30 akıllı telefonları Türkiye’de satışa sundu.

Ekran teknolojisinde ve uygun fiyatlı üst seviye akıllı telefon deneyimlerinde ön plana çıkan bir marka olan şirketin TCL 30+ ve 30 modellerinin, erişilebilir fiyat noktasında yüksek performans ve özellikler sunduğuna dikkat çekiliyor. TCL Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca, “TCL’in akıllı telefon ürünleriyle Türkiye’deki portföyünü daha da genişletmesinden mutluluk duyuyoruz. Bu yeni ürünlerimizle pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz. Yeni akıllı telefonlarımız daha fazla insanın güvenilir, yüksek performanslı, yenilikçi akıllı telefonlara erişebilmesi için teknolojiyi demokratikleştirme taahhüdümüzü de yansıtıyor. TCL 30 Serisi ile tüketicilere, tam donanımlı teknolojiler ve bağlantılı deneyimler aracılığıyla benzersiz tarzlarını sergileme özgürlüğü veriyoruz.” dedi.

128 GB depolama alanına sahip TCL 30+ ve 64 GB depolama alanına sahip TCL 30, herkesin benzersiz tarzını ve yaratıcı yeteneğini sergilemesini sağlayacak ürün yelpazesinde yenilikçi kamera özellikleri içeriyor. Her iki cihaz da 50MP AI üçlü kameraya sahipken TCL 30+ modellerinde ultra geniş açılı bir ön kamera da bulunuyor.

Bu akıllı telefonlar sosyal medya kullanıcılarına paylaşmanın tadını çıkarabileceği özellikler de sunuyor. Steady Snap, zamanı duraklatarak hareketli nesnelerin net bir şekilde yakalanmasını sağlıyor. Akıllı AI algılama 22’ye kadar farklı sahneyi algılarken AI HDR video pozlamayı ayarlıyor ve ayrıntıları optimize ediyor. Düşük Işık HDR ise düşük ışıkta dengeli çekimler yapılmasını sağlıyor. Kullanıcılar Tek Çekim özelliği ile de tek çekimden farklı görüntü türleri alabiliyor.

TCL 30+ ve 30’daki 6,7 inç FHD+ AMOLED ekranlar sayesinde ayrıntılar net bir şekilde vurgulanıyor. TCL 30+ ve 30’da yer alan çift hoparlör ile de kullanıcılar film izlerken, oyun oynarken veya müzik dinlerken kendilerini yepyeni bir dünyada buluyor. Kullanıcıların çevrimiçi kalmak için telefon ekranlarında geçirdiği zamanın artması göz sağlıkları üzerinde olumsuz bir etkiye neden olabiliyor. Bu nedenle her iki akıllı telefon da göz bakımını ve göz yorgunluğunu yönetmek için TCL’in gözleri korurken ekran deneyimini artıran öncü NXTVISION teknolojisi ile donatıldı. TCL 30+ ve 30 ayrıca TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırılmış olup donanım düzeyinde mavi ışığı %30 azaltarak, renkleri bozmadan sunarak kullanıcılara konfor sağlıyor.

TCL 30+ ve 30 5010 mAh pil kapasitesine sahip olup gün boyu süren pil ömrüyle kullanıcıların pil endişelerini de ortadan kaldırıyor. Bu da kullanıcıların okumaya, izlemeye, görüntülü aramaya ve fotoğraf çekmeye daha fazla, elektrik prizi aramaya ise daha az zaman ayıracakları anlamına geliyor. 18W hızlı şarjı destekleyen bu iki telefon, kullanıcılara ihtiyaç duyduklarında hızlı şarj imkânı da sunuyor.

TCL 30+ 128 GB depolama seçeneği ile 6.999 TL önerilen satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.
TCL 30 64 GB depolama seçeneği ile 6.499 TL önerilen satış fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor.

İLGİLİ HABERLER