Teknoloji

TCL 30 Plus ve 30’a ait görseller ortaya çıktı

TCL 30 Plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

TCL 30 V 5G ve 30 XE 5G bu ayın ilk günlerinde CES 2022’de gözler önüne çıkmıştı. Ancak TCL 20 serisinin genişliği, yeni telefonların da geleceğinin bir göstergesi olarak değerlendirilmişti. TCL 30 Plus ve 30’a ait olduğu söylenen görsellerin internete sızması, beklenen duyurunun çok da uzak olmadığını düşündürüyor.

İnternete sızan görseller, bir hayli gerçekçi görünüyor. Bu gerçekçilik de tanıtımın yakın olduğu düşüncesini kuvvetlendiriyor. Ancak akıllı telefonların teknik özellikleri konusunda henüz ortada net bilgiler bulunmuyor.

Yine de, görseller sayesinde iki telefon hakkında bazı çıkarımlar yapmak mümkün. Her iki telefonda da parmak izi tarayıcısı cihazın sağ kenarındaki güç butonuna entegre edilmiş gibi görünüyor. Üç arka kamera ve U harfi şeklindeki çentik de telefonların ortak özellikleri arasında yer alıyor. Çentik tercihinin günümüze kıyasla biraz demode göründüğünü de söylemek gerekiyor.

TCL 30TCL 30 Plus ve 30’un ana kameralarının altında “50 MP AI kamera” ifadesi göze çarpıyor. Bu da iki telefonun ana kamera çözünürlüklerini öğrenmeyi sağlıyor. Diğer detaylar içinse yeni sızıntıları veya TCL’den gelecek açıklamayı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER