Eğlence

Taylor Swift ve Spotify arasında buzlar tamamen eridi

taylor swiftÜnlü şarkıcı Taylor Swift, bir dönem çevrimiçi müzik servislerine tabir-i caizse “savaş açmış” ve bu savaşta Swift’in en açık hedefi Spotify olmuştu. Ardından yavaş yavaş keskin tavrından vazgeçen Swift, önce Apple Music ile anlaşarak çevrimiçi müzik platformlarına geri dönmüştü. Ardından Apple Music’in reklam yıldızı da olan Swift, şimdi de bir zamanlar adeta kanlı bıçaklı olduğu Spotify ile özel çalışmalar gerçekleştiriyor.

Daha önce Delicate isimli şarkısının videosunu Spotify’da yayınlayan Swift, şimdi de Spotify Singles’a özel olarak iki şarkı kaydetti. Delicate’ın akustik versiyonunu seslendiren ünlü şarkıcı, Earth, Wind & Fire’ın klasikleşen eserlerinden Fantasy’yi akustik bir düzenlemeyle yeniden yorumladı. Şarkılar Nashville şehrinde bulunan The Tracking Room isimli stüdyoda kaydedildi.

Swift, Delicate hakkında şu ifadeleri kullandı: “Delicate bizi sevmesini istediğimiz biri ile karşılaştığımız anda hepimizin içinde aniden su yüzüne çıkan o savunmasızlıkla ilgili bir şarkı. O anda onun bizimle ilgili duymuş olabileceği her şeyi ve onun bizi istememesi için akla gelebilecek her türlü nedeni düşünürüz. Ona doğru attığımız her adım bizi hem korkutur hem de heyecanlandırır. Delicate, işte o telaşla korku arasındaki dengenin ve ‘şansımı denemeye değer’ diye umut etmenin şarkısı.”

Swift, Fantasy’yi seslendirmesinin sebebinin ise şarkıyı çok sevmesi olduğunu belirtti.

Taylor Swift ve Spotify arasındaki buzların tamamen erimesi ve tarafların iki yakın iş ortağı hâline gelmesi, hem Swift’in hem de Spotify’ın üstlerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER