Eğlence

Taylor Swift tüm albümlerinin karaoke versiyonlarını yayınladı

taylor-swift-141114

Müziğin eğlenceye dönüşmesinde en etkili yollardan birisi de hiç kuşkusuz karaoke. İster sesi güzel ister sesi çirkin olsun, karaoke sayesinde herkes birkaç dakikalığına da olsa içindeki şarkıcıyı ortaya çıkarıp büyük bir keyif yaşayabiliyor. Müzik dünyasının günümüzdeki en büyük yıldızlarından biri olan Taylor Swift de bugüne kadar piyasaya sürdüğü tüm albümlerinin karaoke versiyonlarını yayınlayarak bu keyfe katkıda bulunuyor.

Taylor Swift’in plak şirketi Big Machine, şarkıcının bugüne kadar piyasaya sürdüğü 1989, Red, Speak Now, Fearless ve Taylor Swift albümlerinin karaoke versiyonlarını iTunes aracılığıyla yayınladı. Yaygın karaoke anlayışının aksine, Taylor Swift’in versiyonunda şarkıların gerçek stüdyo kayıtlarının kullanıldığını belirtmek gerekiyor.

Taylor Swift’in genç hayran kitlesi de göz önüne alınca Big Machine’in patronu Scott Borchetta’nın ne kadar doğru bir ticari hamle gerçekleştirdiği daha iyi anlaşılıyor. Borchetta’nın Taylor Swift ile girdiği bu yola diğer şarkıcıların ve plak şirketlerinin girip girmeyeceği konusunda ise bir şey söylemek henüz mümkün değil.

Taylor Swift albümlerinin karaoke versiyonlarının henüz iTunes Türkiye’de bulunmadığını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER