Eğlence

Taylor Swift Apple Music reklamlarına devam ediyor

taylor swift apple music reklamPop yıldızı Taylor Swift, kısa süre önce Apple’ın çevrim içi müzik servisi Apple Music’in reklamında hayranlarının karşısına çıkmıştı. Swift ve Apple arasındaki işbirliğinin tek bir reklamla sınırlı olmadığı ise ünlü şarkıcının Twitter hesabı üzerinden paylaştığı yeni videoyla ortaya çıktı. Yeni reklam filmi, ana fikri itibarıyla ilk reklamla aynı yerde duruyor, ancak Swift’in ilk reklama kıyasla daha az acı çektiği ve daha çok eğlendiği rahatlıkla anlaşılabiliyor.

Taylor Swift, videoda dışarı çıkmaya hazırlanırken görülüyor. Oldukça büyük gözüken bir banyoda makyaj yapmak üzere olan Swift, Apple Music’te “Dışarı çıkmaya hazırlanırken” kategorisini açıyor ve burada 90’lı ve 2000’li yılların alternatif rock hitlerini barındıran bir çalma listesini açıyor. Ardından listenin ilk şarkısı olan Jimmy Eat World’den The Middle’ı çalmaya başlayan ünlü pop yıldızı, şarkıya playback yaparak eşlik ediyor. Swift’in “ortaokul yıllarımda çok severdim” dediği şarkıya playback yapmasının görüntü itibarıyla oldukça eğlenceli gözüktüğünü belirtmek gerekiyor.

https://twitter.com/taylorswift13/status/722034150329331713?ref_src=twsrc%5Etfw

Taylor Swift Apple Music ilişkisi pek iyi başlamasa da, ilk olumlu adımın atılmasının ardından taraflar arasındaki geçimin “çok iyi” şeklinde nitelenebilecek bir seviyeye geldiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Apple’ın Taylor Swift’in çağrısına kulak verip Apple Music’in 3 aylık deneme süresi boyunca da sanatçılara telif ücreti ödemesi yapma kararı almasıyla birlikte Swift, tüm diskografisinin Apple Music’e girişine vize vermişti. Swift’in 1989 albümü için çıktığı dünya turnesinin belgeseli de Apple Music üzerinden yayınlanmıştı. Bu işbirliğine Apple Music reklamlarının da eklenmesi, tarafların kimyasının tuttuğunu gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER