Eğlence

Taylor Swift dünya turnesi belgeselini Apple Music’te yayınlıyor

Taylor Swift

13 Aralıkta 26. doğum gününü kutlayan pop yıldızı Taylor Swift, kendisine iyi dileklerini ileten hayranlarına sevinecekleri bir haberle karşılık verdi. Ünlü şarkıcı, son albümü 1989 için çıktığı dünya turnesi sırasında çekilen belgeselin Apple Music üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Söz konusu belgeselin yönetmenliğini daha önce Beyoncé ve Jay-Z’nin de tur macerasını kayıt altına alan Jonas Akerlund gerçekleştirdi.

Swift’in yanı sıra John Legend, Selena Gomez, Fetty Wap gibi isimlerin de boy gösterdiği belgesel, 20 Aralıkta Apple Music üzerinden yayınlanacak.

Taylor Swift 1989 dünya turnesini henüz tamamladı

Geçtiğimiz mayıs ayında başlayan 1989 dünya turnesini, 12 Aralıkta sona erdi. Dolayısıyla belgeselin çıkış zamanının muhteşem olduğu rahatlıkla söylenebilir. Belgeseli sadece Apple Music kullanıcıları için yayınlamak ise “kurnaz” bir karar olarak nitelenebilir.

https://twitter.com/taylorswift13/status/676085322061512704?ref_src=twsrc%5Etfw

Taylor Swift ve Apple arasında Swift’in geçtiğimiz yaz bağımsız sanatçılara desteğini açıklamasından bu yana stratejik bir ilişki bulunuyor. Swift’in yeni belgeseliyle Apple Music, 2015 sona ermeden abone tabanını biraz daha genişletmek için önemli bir fırsat daha elde etmiş oluyor. Apple Music, halihazırda Swift’in son albümü 1989’a erişilebilen tek çevrim içi müzik servisi konumunda. Pop yıldızı ve Apple arasındaki iyi ilişkilerin bir göstergesi olarak nitelenebilecek 1989 dünya turu belgeselini başka özel içeriklerin de izlemesi muhtemel gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER