Eğlence

Taylor Swift Apple Music reklamında The Darkness ile coşuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

taylor swiftTaylor Swift ve Apple Music arasındaki ilişkiyi, “Büyük aşklar kavgayla başlar.” sözüyle açıklamak pek yanlış olmayacaktır. Apple Music’in üç aylık deneme süresi boyunca müzisyenlere telif ödememe kararını eleştiren Swift, Apple yönetimine bir mektup göndermiş ve bu mektubun ardından Cupertino merkezli şirket de üç aylık deneme süresi içinde de sanatçılara telif ödenmesi yönünde karar almıştı.

Apple’ın çağrısına kulak vermesini karşılıksız bırakmayan Swift, tüm katalogunun Apple Music üzerinden yayınlanmasına müsade etmişti. Swift’in dünya turnesi sırasında hazırlanan belgeselin Apple Music üzerinden yayınlanması da bu işbirliğinin ikinci hamlesi olmuştu. Ünlü pop yıldızının Apple Music reklamlarında boy göstermesi de bu işbirliğini iyiden iyiye pekiştirmişti.

Taylor Swift Apple Music için hazırlanan reklamların ilkinde Drake ve Future’ın Jumpman isimli şarkısını dinlerken koşu bandından düşerken görülmüştü. Ünlü şarkıcı, ikinci reklam filminde ise Jimmy Eat World’ün The Middle şarkısı eşliğinde dışarı çıkmaya hazırlanırken boy gösteriyordu.

https://twitter.com/taylorswift13/status/730738639160795136?ref_src=twsrc%5Etfw

Üçüncü reklam filmi ise Swift’in “Evde sessiz bir gece geçirmeyi seviyorum.” cümlesiyle başlıyor. Ardından cuma gecesi için en iyi rock şarkılarını derleyen bir Apple Music listesini açan Swift, The Darkness’in klasikleşen “I Believe In A Thing Called Love” şarkısının eşliğinde tabir-i caizse çılgınlar gibi dans etmeye başlıyor. Swift, dans ederken bir yandan şarkıya dudaklarını oynatarak eşlik ediyor. Reklam ekranda beliren “Kimse görmüyormuş gibi dans edin.” cümlesiyle sona eriyor.

İLGİLİ HABERLER