Eğlence

Taylor Swift 1989 World Tour Live belgeseli Apple Music’te yayınlandı

Taylor Swift 1989 World Tour Live

Pop yıldızı Taylor Swift, hayranlarına yeni yıl hediyesini şimdiden verdi. Swift’in büyük ses getiren albümü 1989’un dünya turnesi için hazırlanan belgeseli, Apple Music üzerinden yayınlandı.

Söz konusu belgeselin Apple Music aracılığıyla izleyicilerle buluşacağı, kısa bir süre önce yine Swift tarafından duyurulmuştu. Belgeselin yönetmen koltuğunda ise daha önce Beyoncé ve Jay-Z’nin turnesini filme alan Jonas Akerlund oturuyor. Taylor Swift 1989 World Tour Live adını taşıyan belgeselde Selena Gomez, John Legend ve Fetty Wap gibi isimlerin performansları da yer alıyor. Mayıs ayında başlayan turne, geçtiğimiz hafta sona ermişti.

Ancak belgeseli Apple Music üzerinde izlemek isteyenler tatsız sürprizlerle karşılaşabiliyor. Pek çok kullanıcı, Twitter aracılığıyla Taylor Swift 1989 World Tour Live’ı izlerken yaşadıkları problemleri Apple Music ile paylaştı. Söz konusu sorunların önemli ölçüde çözüldüğü belirtilse de, belgeselin AirPlay aracılığıyla yeni Apple TV üzerinden oynatılamaması ve tam ekran modunun bulunmaması önemli eksiklikler olarak göze çarpıyor.

Taylor Swift ve Apple arasındaki ilişkiler 2015’te önemli ölçüde gelişti. Ünlü şarkıcı, Apple’ın üç aylık deneme sürecinde sanatçılara telif hakkı ödememe kararını bir mektupla eleştirmiş ve Cupertino merkezli şirket de bu eleştiri üzerine kararında değişikliğe gitmişti. Swift, karar değişikliğinin ardından son albümü 1989’u Apple Music’te yayınlamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER