FırsatlarManşetler

Taşınabilir hoparlör isteyenler için Ultimate Ears Wonderboom indirim fırsatı

ultimate ears wonderboom phantom black

Şubat ayını da yavaş yavaş geride bırakıyoruz, önümüz ilkbahar, sonrası da yaz. Dışarıda geçirilen saatlerin sayısı artacaktır. Bu zamanlarda müzik keyfini yaşamak için iyi ses kalitesi sunan, aynı zamanda uzun pil ömürlü bir taşınabilir hoparlör isteyenler için Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör modelinde indirim fırsatı var. Bu hoparlör GittiGidiyor’da 699 TL yerine 649 TL’ye satılıyor.

Amerika’nın ünlü ses cihazları üretici firması Ultimate Ears, dahili ve taşınabilir ürünleri ile kullanıcıların sıkça tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. Markanın en çok tercih edilen taşınabilir ürünleri arasında yer alan Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör, şık tasarımı ve kullanıcıların zevklerine göre sunduğu renk çeşitleri ile ön plana çıkıyor. Ultimate Ears marka taşınabilir Bluetooth hoparlör kullanışlı özelliklerinin yanında boyutu ve kolay taşınabilirliği ile de kullanıcılarına avantaj sağlayabiliyor. Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör, bir adet dahili uydu teknolojisine sahip bulunuyor. Dahili batarya ile çalışan Ultimate Ears marka taşınabilir hoparlör, kullanıcılarına on saate kadar kesintisiz bir müzik keyfi sunuyor. Bluetooth sistemi ile çalışan Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör, 30 metre mesafeye kadar bağlı bulunduğu cihazdan sorunsuz bir şekilde komut alabiliyor ve stabil bir şekilde çalışabiliyor.

ultimate ears wonderboom phantom black satın al

ULTIMATE EARS WONDERBOOM SATIN AL

Kablosuz bağlantı tipi ile çalışan Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör, sadece tasarımı ile değil aynı zamanda sahip olduğu üstün özellikleri ile de kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunuyor. Stereo ses çıkışına sahip olan Ultimate Ears marka Bluetooth taşınabilir hoparlör, sahip olduğu 360 derece çevresel ses sistemi ile bulunduğu ortama homojen, güçlü ve temiz bir ses yayma özelliğini de beraberinde sunabiliyor. Suya dayanıklı olarak üretilen Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör, bu özelliği sayesinde elektronik eşyalar için tehlikeli sayılabilecek havuz ve plaj gibi ortamlarda oldukça güvenli ve stabil bir şekilde çalışabiliyor. Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör aynı zamanda toza da dayanıklı bir sistem ile üretiliyor. Bu da Ultimate Ears marka taşınabilir hoparlörün daha uzun bir kullanım ömrü sunmasına olanak sağlayabiliyor.

Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth Hoparlörün öne çıkan özellikleri

  • 360 Derece Çevresel Ses sistemi ile üretilen Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör, bu özelliği ile bulunduğu ortama homojen ve güçlü bir şekilde ses yayabiliyor.
  • Suya ve toza dayanıklı olarak üretilen Ultimate Ears marka taşınabilir hoparlör, daha uzun bir kullanım ömrü ile birlikte, stabil bir şekilde çalışabiliyor.
  • Dahili batarya sistemi ile çalışan Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör, 10 saate kadar kesintisiz bir müzik keyfi sunabiliyor.
  • Çoklu bağlantı özelliğine sahip olan Ultimate Ears marka taşınabilir hoparlör, aynı anda iki farklı cihaz ile bağlantı sağlayabiliyor ve sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.
Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER