Manşetler

Tasarımı oynanan Samsung Galaxy Note 10.1 S-Pen için bir yuva da barındırıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un 2012 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı çift çekirdekli işlemci sahibi Galaxy Note 10.1 tekrar yüzünü gösterdi. Söylentiler Samsung’un bu tabletin çıkışını dört çekirdekli işlemciye yer vermek için beklettiği şeklindeydi, ancak Güney Koreli şirket bunu yalanlamıştı. Tablet Community sitesi tarafından yeni paylaşılan bir bilgiye göreyse Samsung tabletin tasarımında değişikliğe gitti ve S-Pen için bir yuva ekledi.

Galaxy Note 10.1’in güncellenmiş versiyonu bu hafta içinde Almanya’da düzenlenen bir etkinlikte görücüye çıktı. Tasarımda ufak tefek değişikliklerin yapıldığı, bu sayede S-Pen’in de kasa içindeki bir yuvada muhafaza edilebileceği anlaşıldı. Sadece tablet değil S-Pen de tasarım değişikliğinden geçmiş, MWC 2012’de test ettiğimiz kaleme göre biraz daha inceltilmiş, böylelikle tablette kendisi için açılmış yuvaya sığar hâle gelmiş.

Samsung, S-Pen’in daha büyük bir kalem içine konup kullanılmasına olanak sağlayacak bir aksesuar da çıkaracak, böylelikle büyük el ve parmaklara sahip olanlar da tabletle rahatlıkla yazabilecek. Yukarıdakilerin dışında cihazda fazla bir değişiklik yok. 10.1 inç, 1280 x 800 çözünürlüklü ekran, 1 GB RAM, üç megapiksel, 1080p video kayıt yetenekli kamera, TouchWiz kullanıcı arayüzlü Ice Cream Sandwich varlığını korumakta.

İlgili – Tablet Community

İLGİLİ HABERLER