Teknoloji

Tasarım ödüllü Android 4.0 telefonu Acer CloudMobile resmen tanıtılmayı bekliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer, iF Design Award 2012 ödül sahibi yeni akıllı telefonu Acer CloudMobile’ı ortaya çıkardı. Acer CloudMobile diyoruz, ancak aslında bu telefon henüz resmiyet kazanmış değil. Telefonun bu ay sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde resmiyet kazanmasını bekliyoruz. Acer CloudMobile’ın AcerCloud teknolojisini sunacak ilk telefon olması ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışması bekleniyor.

Acer CloudMobile’ın tasarımını IF tasarım ödülünün bpşuna gelmediğini gösteriyor. Telefonun kıvrımlı hatları, plastik türevi ve dokulu bir maddeyle kaplı görünen kenarları ve arka bölümü, onun kullanıcısına rahat, yumuşak ve mükemmel bir deneyim yaşatacağını düşündürüyor. Telefonun önünde paslanmaz çelikten yapılmış bir ahize hoparlör ızgarası yer alırken arkada ise Dolby hoparlör bulunmakta. Ses tuşları ise sadece basit bir dokunuşla çalışacak şekilde geliştirilmiş.

Acer CloudMobile’da 4.3 inç’lik HD çözünürlüklü bir ekran yer aldığı söyleniyor. Henüz kesin bilgiler yok, ancak bu kadar çekici bir tasarıma da göz alıcı bir ekranın yakışacağı gerçek. Gerçekten de telefonun ön yüzünde herhangi bir fiziksel tuşun yer almıyor oluşu onun bir Ice Cream Sandwich telefonu olacağını gösteriyor. Mobil Dünya Kongresi’nde bu cihazı incelemeyi merakla bekliyoruz.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER