Teknoloji

Tansu Yeğen Samsung Türkiye’den ayrılıyor

tansu yeğen samsung

tansu yeğen samsungSamsung Electronics Türkiye’de, 2013’ün sonlarından bu yana Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Tansu Yeğen, bu ay sonu itibarıyla şirketteki görevinden ayrılıyor. Yeğen, özellikle Twitter’daki paylaşımlarıyla kendisine teknoloji severler içinde hatırı sayılır bir takipçi kitlesi oluşturmuştu.

Yeğen, Twitter hesabı üzerinden yaptığı aşağıdaki paylaşımla Samsung Electronics Türkiye’deki görevinden ayrılacağını duyurdu:

Daha sonra Samsung Electronics Türkiye’den de bir açıklama yapıldı ve söz konusu durum doğrulandı. Ayrıca şirket, önümüzdeki günlerde Mobil İş Birimi’nin yeni yapısını açıklayacağını kaydetti.

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Tansu Yeğen, 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle Samsung Electronics Türkiye?deki görevinden ayrılmaya karar vermiştir. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi’nin yeni yapısı ileriki günlerde ayrıca açıklanacaktır.

Sayın Tansu Yeğen’e birlikte çalıştığımız süre zarfında, Samsung Electronics Türkiye’ye verdiği değerli hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki çalışma yaşamında başarılar dileriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER